|
Tylna polka w Kombi |
| Autor |
Wiadomość |
Phyt0n
Gość
|
Wysłany: 2002-10-25, 10:49
|
|
|
Takie pytanie - czy ktos gdzies w okolicach Bydgoszczy, Mławy czy Tucholi miałby na sprzedaz tylna polke w kombiaku - ta, ktora zakrywa bagaznik no i te podporki pod szybami do niej? Chcialbym kupic, a nie wiem ile taka zabawa moze kosztowac ... Niestety - moj VolksWagen (nie mylic z VW) - nie posiada takiego luksusowego wyposazenia ...
Pozdrowienia!
[%sig%] |
|
|
|
 |
Kuba Kowalewski
Gość
|
Wysłany: 2002-10-25, 13:28
|
|
|
Stary, mam dwie lewe ręce, ale to akurat byłem w stanie dorobić w 1 dzień.
Odkręcasz osłony za błotnikami w bagażniku i dokręcasz listwy pod oknami.
Samą półkę wycinasz ze sklejki i wzmacniasz od góry litwami żeby się nie gięła. Tylko trzeba dobrze trafić z wpustami na teleskopy.
[%sig%] |
|
|
|
 |
Phyt0n
Gość
|
Wysłany: 2002-10-25, 13:35
|
|
|
wiem ze mozna cos takiego zrobic - chociaz tez mam dwie lewe, ale nic to ... chcialem po prostu miec taka "oryginalna" ... widzialem ja juz w kilku trabantach i calkiem zajebiscie wygladala ... )
[%sig%] |
|
|
|
 |
Michał Olejniczak
Gość
|
Wysłany: 2002-10-25, 13:41
|
|
|
Ja też tak miałem zrobione, tylko że jak ostatnio wiozłem w bagażniku pięć kół (felgi+opony) to na jednej z dziur jak bagaż podskoczył to się wszystko połamało (tj ten stelaż i nie na dziurze a na garbie zpowalniającym). Najlepiej szukać orginalnego.
Ty masz szczęście bo mieszkasz w Bydgoszczy, bodajże na Fordońskiej jest szrot tylko z Trabimi i Warczyburgami. A jak nie to są inne szroty ale tam na pewno będzie. Ps. powiedz gdzie mieszkasz w Bydgoszczy bo mam tam całą rodzinę (pół w Bydgoszczy pół w Inowrocławiu), i jak będę przejeżdżał trabim to może wpadnę (Trabi najdalej za mojej kadencji był parę km. za Kościerzyną).
[%sig%] |
|
|
|
 |
Phyt0n
Gość
|
Wysłany: 2002-10-25, 13:50
|
|
|
mieszkam sobie w Akademiku ATR na Fordonie ... co do szrotu to bylem u chlopakow - mieli taka polke bodaj za 40zl, ale to bylo w wakacje. .. teraz niestety juz jej nie maja ... pod akademcem u nas stoja 3 trabbiki ... 2x polo kombi i jeden 601 ... ale jeszcze nie znam tych kolesi .. heh ...
Pozdrowienia!
[%sig%] |
|
|
|
 |
Mikołaj "psik"
Gość
|
Wysłany: 2002-10-25, 17:00
|
|
|
witam
ja po prostu wyciolem ze sklejki , pomalowalem brazowa bejca do drewna i wyglada sooper - najpierw wycialem szablon tektoory - pozniej z drewna i zamocowalem na 2 zawiasach
pozdro
psik
[%sig%] |
|
|
|
 |
|
|