Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Dupa kombi
Autor Wiadomość
bigolus
Gość
Wysłany: 2002-08-27, 08:03   

Czy innym posiadaczą trabow kombi dupa tez tak siedzi.... czu jet to spowodowane tym ze woze butle z gazem....

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2002-08-27, 15:32   

Siedzi, siedzi - to jest cos co psuje humor przez lata ;-) ,
czasem jak zle popatrzysz na swoja maszyne wyda Ci sie ze kochany Trab lamie sie...

[%sig%]

Grzegorz Pietkiewicz
Gość
Wysłany: 2002-08-28, 08:52   

Witam !

W limuzynie po dolorzeniu gazu tez siedzi. Na do datek butle mam niesymetrycznie wzgledem srodka auta i jedna strona siedzi mocniej ;(. Myslalem o zalozeniu sprezyn od kombiego, ale jakos nigdy nie mam na
to kasy, a pozatym juz sie przyzwyczailem ;). No a patrzac na to z drugiej strony - mam obnizone tylnie zawieszenie bez modyfikowania czegokolwiek ;).

Grzesiek P.
Zolty Trabi 1.1LPG

WICEPREZES
Gość
Wysłany: 2002-08-28, 14:30   

Witam, witam!
Dupoa siedzi, to normalne. Jak założyłem nowe amory to troszkę się podniosła, ale raczej niedużo.

Michał Olejniczak
Gość
Wysłany: 2002-08-29, 06:44   

Moja też siedzi, ale ogólnie jak popatrzeć z tyłu auta to niektóre są jeszcze niższe ;-)
Czy ktoś wie jak to troszkę podnieść? Co prawda nie mam gazu (Trabi 601) i w sumie niejest to za bardzo uciążliwe ale na oponach jakie teraz mam z tyłu (145/13) to na zakrętach (a wjeżdżam w nie ostro) nadkole troszkę szoruje o opony. Mam nadzieje że jak teraz wymienie na 135 /13 będzie lepiej.

bigolus
Gość
Wysłany: 2002-08-29, 07:42   

ohh.łaza mi w oku sie zakeecila jak kolega wspomnial o oponkach 135 r13... dawno to bylo gdy przy 20km/h w zakrecie laczki piszcza jak szalone...teraz mam prod 185/60 a tyl 175/65 i nic nie piszcza:(... ale za to jak auto sie trzyma w winklach :) heheheh

Łukasz Stelmaszczyk
Gość
Wysłany: 2002-08-29, 23:58   

Witam, ja nie mam butli z gazem i moja polowka nie siedzi, wrecz jest wysoko co nie za dobrze wyglada. Moj kumpel ma tez kombiaka tyle ze z gazem i sidzi zajebiscie mu siedzi, nie mozna wlozyc pozomo srobokreta miedzy nadkole i opone.

Skazoo
Gość
Wysłany: 2002-08-31, 21:58   

He he ja to jush sam nie wiem co zrobić z trabem żeby tak nie siedział. Wymieniłem resor przód (pękło bydle) i teraz tył bo wydawało mi się że trochę siedzi tyłem (sporo siedział). Niestety po wymianie tyłu bz i jush chciałem porozmawiać z gościem u którego kupiłem resor ręcznie, ale okazało się że nie tył siedzi tylko przód stoi :))) i na tym na razie poprzestaję.

Lukasz Ludziejewski
Gość
Wysłany: 2002-09-04, 01:09   

to obetnij z przodu Bigol jak ci auto wyglada jak motorowka i bedziesz mial ladnie roowniootko, albo jak sportowy :))

[%sig%]

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi