|
Szroty |
| Autor |
Wiadomość |
Michał Olejniczak
Gość
|
Wysłany: 2002-08-14, 07:12
|
|
|
Szukam szrotów w Trójmieście lub na trasie Gdańsk - Bydgoszcz. Najlepiej by było takich gdzie często są trabanty. Najlepiejn by było coś w stylu punktów likwidacji lub złomowania aut. Chyba że mielibyście jakieś zbędne napisy na tylną klape TRABANT oraz wkładki do zamków z kluczami - mam swieżo pomalowane auto tapicerkę też robię i nie chcę aby jakiś debil dostał się do środka (moje dot. zamki się nie zamykały, wczoraj je zrobiłem tak że się otwierają i zamykaja byle jakim kluczem)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
bigolus
Gość
|
Wysłany: 2002-08-14, 08:18
|
|
|
| Nowka klamaka z zamkiem kosztuje 45 zeta ...ale masz pewnosc ze noiwa, bo ze szrotu to pol roku i wracasz do stanu obecnego... |
|
|
|
 |
Michał Olejniczak
Gość
|
Wysłany: 2002-08-14, 09:24
|
|
|
Chodzi mi o to że jak pisałem potrzebuję tylko wkladki z kluczykiem, odebrałem auto od lakiernika i klamki też są lakierowane (na inny kolor niż auto co tworzy ten bajer ). Mam wyciągnięte te bębenki (tj mechanizm zamukająco otwierający). To popsóło mi się jak chciali zrobić wlam do trabiego (na szczęście nieudany) |
|
|
|
 |
Lukasz Ludziejewski
Gość
|
Wysłany: 2002-08-14, 22:31
|
|
|
no to qp same wkladki :))
ps. gdzie sa szroty w okolicach i we wrocku???
bylem dzisiaj w tym w psarach i stoja 2 trabiki (601s)
jeden ma nawet napisy na tylnej sciance. komplet pasow tez jest
i wogoole stan (6V) jeszcze calkiem calkiem i jest co wymontowywac, bo auto stoi... zamkniete :))) drugi jest bardziej porozkladany, bo nawet nadkola jednego nie ma calego i widac srodek :>
[%sig%] |
|
|
|
 |
Szulcz
Gość
|
Wysłany: 2002-08-15, 13:50
|
|
|