|
Uszczelka pod gaźnik (ile??) |
| Autor |
Wiadomość |
Andrzej Bartczak
Gość
|
Wysłany: 2004-03-02, 20:37
|
|
|
Czesc Wam, nie wiem c zrobic ciagle mis sie saczy pod gaznikiem. najpierw byla jedna gruba uszczelka czerwona, sztywna, pozniej kupilem cienszą z tekturki i tez troche kapie, moze obie zapodać??
Pomozecie bo wiecej kapie niz spali;-(( |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2004-03-02, 22:45
|
|
|
| hah tekturowa chłopcze to jest towar zastępczy tzn jak musisz dojechać do serwisu i wymienić na normalną. Polecam www.motirex.pl tam znajdziesz swoje uszczelki. |
|
|
|
 |
JAWA
Gość
|
Wysłany: 2004-03-02, 22:52
|
|
|
Moze sie tak nie wymadrzaj...;)
Skad wiesz kto tu jest chlopcem a kto mezczyzna?? |
|
|
|
 |
mtrabant
Gość
|
Wysłany: 2004-03-03, 00:01
|
|
|
| a moze niekoniecznie spod uszczelki kapie? ja kitowalem wszystkie zaslepki kanalow w gazniku poxipolem i pomoglo. co do uszczelki to mozna ja wyciac samemu z klingierytu 0,5 mm (najlepszy material na uszczelki plaskich powierzchni).ale nie wiem czy da sie go kupic w malych ilosciach (chyba 0,5 m2 minimum jak pamietam).a moze sasiadowi gdzies sie poniewiera taki klingieryt w piwnicy? spytac nie zaszkodzi :). Aha i sprawdz jeszcze czy kryza gaznika jest prosta bo jak gaznik byl na chama dokrecany i jest krzywa to nie pomoze zadna uszczelka.wtedy pomaga szeroki drobny pilnik albo papier scierny i rowna powierzchnia |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2004-03-03, 00:08
|
|
|
| JAWA no ja też chłopiec hah i mało wiem ale na chłopski rozum chyba wiadomo że to co ma być gumowe nie zastąpisz tekturą. To jest tak jak z panienką nie mozesz zastępować gumy gazetą bo nic dobrego nie zmajstrujesz i zaszkodzisz tylko sobie i panience(Trabantowi). Okiej Pozdro i powodzenia z gaźnikiem bo mnie też czeka jego naprawa. |
|
|
|
 |
picia trabik
Gość
|
Wysłany: 2004-03-03, 00:26
|
|
|
| awaryjnie proponuje silikon wysoko temperaturowy :) spokojnie ci pomoze |