Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Uszczelka pod gaźnik (ile??)
Autor Wiadomość
Andrzej Bartczak
Gość
Wysłany: 2004-03-02, 20:37   

Czesc Wam, nie wiem c zrobic ciagle mis sie saczy pod gaznikiem. najpierw byla jedna gruba uszczelka czerwona, sztywna, pozniej kupilem cienszą z tekturki i tez troche kapie, moze obie zapodać??
Pomozecie bo wiecej kapie niz spali;-((

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-03-02, 22:45   

hah tekturowa chłopcze to jest towar zastępczy tzn jak musisz dojechać do serwisu i wymienić na normalną. Polecam www.motirex.pl tam znajdziesz swoje uszczelki.

JAWA
Gość
Wysłany: 2004-03-02, 22:52   

Moze sie tak nie wymadrzaj...;)
Skad wiesz kto tu jest chlopcem a kto mezczyzna??

mtrabant
Gość
Wysłany: 2004-03-03, 00:01   

a moze niekoniecznie spod uszczelki kapie? ja kitowalem wszystkie zaslepki kanalow w gazniku poxipolem i pomoglo. co do uszczelki to mozna ja wyciac samemu z klingierytu 0,5 mm (najlepszy material na uszczelki plaskich powierzchni).ale nie wiem czy da sie go kupic w malych ilosciach (chyba 0,5 m2 minimum jak pamietam).a moze sasiadowi gdzies sie poniewiera taki klingieryt w piwnicy? spytac nie zaszkodzi :). Aha i sprawdz jeszcze czy kryza gaznika jest prosta bo jak gaznik byl na chama dokrecany i jest krzywa to nie pomoze zadna uszczelka.wtedy pomaga szeroki drobny pilnik albo papier scierny i rowna powierzchnia

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-03-03, 00:08   

JAWA no ja też chłopiec hah i mało wiem ale na chłopski rozum chyba wiadomo że to co ma być gumowe nie zastąpisz tekturą. To jest tak jak z panienką nie mozesz zastępować gumy gazetą bo nic dobrego nie zmajstrujesz i zaszkodzisz tylko sobie i panience(Trabantowi). Okiej Pozdro i powodzenia z gaźnikiem bo mnie też czeka jego naprawa.

picia trabik
Gość
Wysłany: 2004-03-03, 00:26   

awaryjnie proponuje silikon wysoko temperaturowy :) spokojnie ci pomoze

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi