|
Obnizenie... |
| Autor |
Wiadomość |
TrabiManiak
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 16:54
|
|
|
Hej...Najpierw stwierdzam ze o tym... o co mi chodzi nie bylo wczesniej :))
A mianowicie czy ktoś probowal obnizyc swojego Trampusia po przez wrzucenie mu do przody sprezyn z zuka ?
PozDDRawiam |
|
|
|
 |
TrabiManiak
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 17:06
|
|
|
| P.S Kolega z bloku naprzeciwko podobno tak zrobil !? |
|
|
|
 |
sidus
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 17:09
|
|
|
| Borsuk tylko sie nie denerwuj :) |
|
|
|
 |
Engel
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 17:14
|
|
|
policz od 0,1,2,3,4,5,6,7.........10
a może tu nie wejdzie :P
NO COMENT |
|
|
|
 |
TrabiManiak
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 17:14
|
|
|
Hehe a czy ja tego mu na złosc nie robie ?
Nieeeeeeee
PozDDRawiam |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 17:16
|
|
|
| Skoro Twoj kolega tak zrobil to czemu sie pytasz czy to mozliwe?? eh... smiac sie czy plakac?? |
|
|
|
 |
Hans
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 17:18
|
|
|
Ciekawa sprawa a może wstaw całą zawiechę od żuka łącznie z kołami.Zawieszenie żukowskie charakteryzuje się dobrą amortyzacją.
Czego to ludzie nie wymyślą. |
|
|
|
 |
sidus
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 17:20
|
|
|
| no ale trzeba dodac ze chodzi to o 601 z resorem zeby bylo zabawniej i po NIBY wlozeniu sprezyn zamiast resoru z zukaoczywiscie siedzi nizej :) Czy ktos chce cos jeszcze dodac? :) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 17:27
|
|
|
Tak - ja chce dodac - jest to cholerne smiecenie na forum!
TrabiManiak kup sobie przynajmniej model Trabanta i go posklejaj, zajmij sie czyms sensownym... albo idz do garazu do jakiegos znajomego trabanciarza i pomoz mu przy robocie.
Proponuje EOT
(to znaczy koniec watku!) |
|
|
|
 |
Oizo
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 18:22
|
|
|
| To całe obiżenie trzyma niski poziom :) |
|
|
|
 |
Mikołaj "psik&am
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 20:03
|
|
|
| proponuje zalozyc zawieszenie od kamaza - koles tak zrobil - ale nie wiem czy tak da rade zrobic :D |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 20:09
|
|
|
Dlatego proponuje zaczac sie szanowac i starac sie nie pisac bzdur, takze nic nie wnoszacych w dyskusji dopisow w stylu: "popieram", "ja tez". Mysle tez o podobnych zwiezlych wypowiedziach ktore praktycznie niczego nie wnosza do tematu, poza tym ze autor wyswietli sie w okienku na forum.
Coraz wiecej osob narzeka na nasze forum i ma sporo racji. Ja nie naleze do tych ktorzy czytaja wszystkie tematy, ale staram sie wygospodarowac czas zeby przegladac wiekszosc, ale sa tacy uzytkownicy, ktorzy nie maja nawet tyle czasu - czasem zerkna; chca przegladnac co sie dzieje, albo znalezc cos potrzebnego...
Dlatego bardzo prosze tych ktorzy maja czas na czytanie wszystkiego, a przy okazji lubia napisac cokolwiek w kazdym temacie czego by nie dotyczyl o wyrozumialosc i powstrzymanie sie od pisania o niczym i wnoszenia na forum zerowej wartosci dodanej.
Dziekuje! |
|
|
|
 |
guma_
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 21:59
|
|
|
No Grzesiu co racja to racja ale taka juz jest ludzka mentalnosc ze kazdy musi swoje 3 grosze dorzucic, wszyscy narzekaja i wszyscy tak robia a wogole to powinien byc jakis moderator i usowac coponiekture posty no i bany dawac czasowe jak ktos sie bedzie zle zachowywal no ale nikt nie ma czasu a moze nie da rady ??
pozDDRo |
|
|
|
 |
krzysztof kotecki
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 22:21
|
|
|
| WEZCIE GO ODSTRZELCIE-autora tematu znaczy niech zacznie grac w bierki albo cos w ten desen-ostatnio na forum syf malaria i korniki TRABIMANIAK I Podobni opamietajcie sie.PZDDR |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-02-29, 22:34
|
|
|
coby nie powiedziec ale Grzegorz madry człek jest... io zwykle rację ma
jak ja ostatnio napisałem cos wiecej i na temat to jeszcze mnie od gaduł wyzwali )))
ale najbardziej urzekła mnie ostatnio argumentacja jednego nmłodego człowieka :D
"ja tylko se tak gadam i wszystko."
samo sedno...!!!!!!!
a co tam... bede gaduła...
zastanówcie się dlaczego ludzie nie stosuja opcji szukaj tylko wrzucaja nowy post?
bo kto by chciał się w tym smietniku grzebac!!!! |
|
|
|
 |
|
|