Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[1.1] Kontrolka na dołkach i dziwnie przyśpiesza :?
Autor Wiadomość
Krzysiek & Asia
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 17:23   

Witam! Ostatnio zauwazylem ze jadac moim 1.1 w momencie gdy wjade nieopatrznie w jakas dziure zaswieca mi sie kontrolka "5 - lampka kontrolna awaryjna (czerwona)", lub "10 - lampka ostrzegawcza (czerwona) układu hamulcowego". Niestety nie jestem pewnien ktora dokładnie gdyż dzieje się to dokladnie na ułamek sekundy i widze tylko "mignięcie" czegoś czerwonego. Czy jest to znak ze cos jest nie tak, czy to poprostu normalna oznaka "wjechania w dziure"?
Inną sprawą jest to że czasem jadąc dość powoli "30-40km" trabi nawet gdy mam zdjętą nogę z gazu przyśpiesza również na ułamek sekundy tak jakbym poprostu wcisnął pedał po czym ponownie zdjął nogę. Zaznaczam ze jeżdzę na LPG. Co z tym zrobić?? Z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawiam....

Sikor
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 17:30   

Co do kontrolki, to możesz mieć płyn hamulcowy w dolnej granicy. Jak wjeżdżasz w dziurę to on sobie chlupie, a pływak na chwilę opada. Dolej hydrolu do górnej, kreski, powinno zniknąć.

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 17:52   

WItam ja tak miałem ajk go kupiłem jechałem po nierównościach i własnei migała ta lampka ale doałem płynu i przestało migać...czyli dolej ja płyn wymieniałem jak robiłem hamulce,odpowietrzałem i tmp.pozdro Krzysiek

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi