|
[601] Częsty dylemat - ile jadę!? |
| Autor |
Wiadomość |
MaxXx
Gość
|
Wysłany: 2004-05-23, 19:22
|
|
|
Mam problem z licznikiem i problem jest taki, że takowy posiadam ale nie wskazuje on tj. po wyjęciu linki i przetoczeniu auta ta się nie kręci. Jednak linka nie jest zerwana - nie kręci się swobodnie np. kombinerami. Podejrzewam że przyczyna leży w skrzyni a konkretnie ślimaku. Linka nienaturalnie nie jest wciśnieta całkiem w skrzynie a niewiem jak zdjąć ta okrągła klapkę (mam nadzieje że nie trzeba rozbrajać skrzyni (jest ona na zwykły silikon - patent poprzednika).
I co dalej jak już otworzę?
dodam że szukałem pod pojęciem: ślimak, licznik i prędkościomierz |
|
|
|
 |
Mikołaj "psik&am
Gość
|
Wysłany: 2004-05-23, 21:54
|
|
|
witam
widze ze nie tylko ja mam ten problem - czy slimak jest na swoim miejscu?? bo moj wpadl do srodka skzyni i juz dawno sie zmielil!! wiec bez rozbierania sie nie obejdzie :( |
|
|
|
 |
Bart
Gość
|
Wysłany: 2004-05-23, 22:39
|
|
|
zeby dostac sie do slimaka (moim zdaniem)trzeba rozebrac domek :))) trzeba wyciagnac skrzynie :((( malo jest ludzi ktorym sie to chce dla naprawienia samego slimaka... przy okazji mozna pobawic sie "wolnym kołem", sprawdzić stan zebatek, wodzików i wszystkiego innego. Skrecajac, solidnie uszczelnic silikonem. Mozna rowniez ładnie pomalowac.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2004-05-24, 02:01
|
|
|
| o ile mi sięwydaje a pora moze wskazywaćze mi siexle wydaje :P to aby siędostaćdo ślimaka w skrzyni wystarczy go odkręcić od skrzyni. przy nasadzie ślimaka znajduje sie nakrętka chyba 17 albo 19 odkręcamy jąi wyciągamy ślimaczka na zewnątrz . to tyle ide spać bom zapity :)aha mowa o 601 |
|
|
|
 |
guma_
Gość
|
Wysłany: 2004-05-24, 09:00
|
|
|
| no dokladnie jak picia mowi , to jest 19 bodajrze odkrecasz i slimaka wyciagasz, potem sprawdzcie chlopaki czy zakonczenie linki do konca w niego wchodzi jak nie to na maxa dajcie, zlozcie i zakreccie i po sprawie. |
|
|
|
 |
|
|