Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabanty w TVN Turbo
Autor Wiadomość
Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-12-05, 11:23   

Właśnie skończył się w TVN Turbo program "Legendy PRL-u" który poświęcony dziś był Trabantom. Niestety trafiłem na końcówkę dopiero, ale wg. programu emisja ma być dziś jeszcze raz o 16.30 (ale nie wiem, czy ten sam odcinek).

ZBuK
Gość
Wysłany: 2004-12-05, 12:39   

Niech ktoś nagra i wrzuci na serwer!! Ja nie mam TVN Turbo, a to może być niezły bajer!!!

Qbs
Gość
Wysłany: 2004-12-05, 12:44   

Jesli dzis byl o 11 to zanczy ze to byla premiera i przez caly tydzien w odpowiednich godzinach beda powtarzac, az do nastepnej premiery. A program wyglada tak:
Poniedzialek: 11:00
Wtorek: 14:30, 21:30
Sroda: 17:00, 1:30
Czwartek: 20:30
Piatek: 17:30
Sobota: Brak w tym dniu legend PRLu
Niedziela: 11:00(premiera), 16:30, 1:30
Tak myslalem ze kiedys o trabantach bedzie i jest :-) Jak ktos ma mozliwosc, to moze niech nagra i wlozy na stronke, bo chetnie bym w kompie mial ten odcinek :-)

Pozdrawiam =]

Sandmann
Gość
Wysłany: 2004-12-05, 16:52   

Tak to prawda, byly na TVN Turbo - wlasnie sie skonczyly ;)

wnuq
Gość
Wysłany: 2004-12-06, 11:47   

No i wponiedziałek tez był....Ale sie nie popisali,jeżdził jakimś zdezelowanym trabantem,ostro nieoryginalnym i nadgryzionym zębem czasu.Mówił coś o wyposarzeniu trabantów,ale pół prawdy to nieprawda.

Dobra i tak fajnie było zobaczyć ten program.
Dzieki Słoniu że choć wspomniałeś o zlotach klubowych,pan redaktor nie raczył wspomnieć że istnieje coś takiego.A pewnie łatwiej było by zrealizować program....literatura z tamtych lat(prospekty)...I coś o "najbogatszej wersji trabanta też by się znalazło".

Dobrze że "Trabant żyje własnym życiem".
PozDDRawiam

arek_353
Gość
Wysłany: 2004-12-07, 08:58   

no fakt koleś jeździłe zółtym trabantem, powiedzmy w kiepskim stanie
jedyną fajną atrakcją to był piotrek z wawy trabant 600 , była też jedna petka
pozdrawiam
acha był jakiś koleś z łodzi co dzień wcześniej kupił traba od pani ginekolog

Wariat
Gość
Wysłany: 2004-12-07, 11:34   

Na hałas w środku narzekał... A w maluchu i tak jest głośniej :P Ogrzewanie im nie zadziałało - miętcy są :P Paliwo im sie skończyło - ktoś im powiedział, że tu nie ma wskaźnika paliwa? :) Ekonomizer został nazwany obrotomierzem - pierwszy raz spotkałem się z taką nazwą tego urządzenia ale w sumie może troche prawdy w tym jest ;)

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2004-12-07, 15:54   

Według mnie program super .

Qbs
Gość
Wysłany: 2004-12-07, 16:18   

Tak prawde mowiac, to program byl bardzo fajny, szkoda ze taki krotki. Nie czepiajcie sie juz tak szczegolow, bo zauwazmy ze my tymi maszynami jezdzimy na codzien, znamy je od podstaw co do histori, budowy i nazewnictwa. To byl tylko redaktorek, ktory pewnie pirwszy raz prowadzil i opowiadal o trabancie. Musial by posiedziec w tym troche, moze kilka miesiecy. Dlatego nie miejmy do nikogo o nic pretensji, bo to byl na prawde super fajny prezent, ze ktos zrobil nowy reportaz o Trabusiach i puscil go w cala Polske :-)

Pozdrawiam =]

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2004-12-07, 17:00   

Zgadzam sie jak najbardziej z moim przedmówcą , nie ma sie co czepiać "obrotomierza" , bardzo ważne jest to że ktoś oprócz nas trabanciarzy pamięta o tych super autkach. Pozdrawiam Pasjonat

Markus
Gość
Wysłany: 2004-12-07, 17:55   

A czemu nic nie mowili o trabantach 1.1? :(
Szkoda :(

Qbs
Gość
Wysłany: 2004-12-07, 18:17   

No bo to legendy PRL, a w 1990 juz PRL dobiegl konca i juz byla RP, wiec to tych autek nie dotyczy (to taka moja wersja, nie wim czy sluszna) :-P

Pozdrawiam =]

Sikor
Gość
Wysłany: 2004-12-08, 12:33   

Hehe to Warby 1,3 sie załapią :D

Pająk
Gość
Wysłany: 2004-12-09, 00:51   

Kochani!

Zgrałem cały program do pliku - 352x288 pixeli, 182Mb, 26:09 min, 25kl/s, audio 354kb/s 4bity, video 116mb/s 24 bity czyli MS-MPEG4 V1.

Ktoś ma serwerek by to upublicznić? Może Ci którzy nie ogladali chcieliby obejzec, albo wogole dla potomnych by został. Webmajster CT mi nie odpisał:( a jako ze mam upload 64kbps, to wysylanie tego wiecej niz raz byloby dla mnie bolesne;) kontakt na gg:247106

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-12-09, 12:56   

Pająk - chwała ci za to, że filmik przygotowałeś, ale webmajster CT nie siedzi cały czas na necie i czeka czy przypadkiem ktoś mu coś napisze - cierpliwości trochę. Ile czekałeś na odpowiedź? Dwa dni? Poczekaj - na pewno odpowie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi