|
[601] Nowiutkie serduszko trabiego.. |
| Autor |
Wiadomość |
Joonior
Gość
|
Wysłany: 2004-05-23, 10:29
|
|
|
| Siema.po półtora roku jeżdżenia na wyjącym silniczku zmieniłem go na własnoręcznie robiony nowiutki silniczek.całkiem ładnie hula.co dla mnie najważniejsze w końcu jest cichy,niemusze już krzyczeć w czasie jazdy jak chce porozmawiać z pasażerami.i takie pytanko.może mógłby mi ktoś ustawić dokładnie zapłon,mam elektronika.ustawiłem na oko ale niechce tak jeźdźić,wole na lampe stroboskopową.ma ktos takową lampe i mógłby to zrobić.mieszkam koło wawy.moge dojechać....a i jakie prędkości sa wskazane przy docieraniu silnika?pozddro |
|
|
|
 |
Muerto
Gość
|
Wysłany: 2004-05-23, 12:17
|
|
|
| Napewno nie maksymalene=] Lepiej najperw jeździć średno:) |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2004-05-23, 13:49
|
|
|
| było już o zapłonach,było... |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-05-23, 18:12
|
|
|
a co do docierania to max 80 na 4!
a resztę podam jak zobaczę w instrukcji!!
DDR |
|
|
|
 |
mtrabant
Gość
|
Wysłany: 2004-05-23, 22:44
|
|
|
| w Wawie mozna podjechac na konstruktorska, 30 zl zaplacilem kiedys za zaplon i wymiane cewki przy okazji. |
|
|
|
 |
majki601
Gość
|
Wysłany: 2004-05-24, 01:22
|
|
|
| Witam, konstruktorka to syfiarze! jak elektryką i zapłonem dalej zajmuje się taki niekumaty dziadek w denkach od butelek to szczerze odradzam! miałem kiedys przyjemność z tym panem coś załatwiać i więcej już nie chce! EMERYTURA, a nie traby psuć!>:) joonior poszukaj jeszcze, to kogoś znajdziesz, bo tam to jeszcze coś uszkodzą!:/a na razie jeżdzij ostrożnie i powoli, dobrze go dotrzyj!:) pozdrawiam |
|
|
|
 |
Zbyszek 601delux
Gość
|
Wysłany: 2004-05-24, 07:08
|
|
|
| Zapraszam do mnie. Telefon znasz. Od ostatniego ustawiania nabyłem nieco praktyki... Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|
|