|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
nowe mocowania przednich zderzaków? |
| Autor |
Wiadomość |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2005-05-28, 23:04
|
|
|
Czy widzieliście może w sklepach z częściami do trabików mocowania przedniego zderzaka? Chodzi mi o ten krótki profil, ukośny, w który wchodzi blaszka z dwoma nagwintowanymi otworami... Odtwarzam przednie półki w 500 i chciałem dać oryginalne mocowania... nie wiem, czy istnieją wogóle takie zestawy naprawcze? Bo mam jedną nową półkę przednią, ale z wersji 601 i ona już ma to mocowanie. a były same mocowania?
A czy mógłby ktoś sprawdzić w sklepie we wrocławiu pod nasypem kolejowym? ( ten sklep po prawej, bo po lewej nic nie ma... ) tam gość ma różne cuda, może ma i to, a ja dopiero co z wrocka wróciłem... będę wdzięczny jak by kto tam był i się zapytał... |
|
|
|
 |
wally
Gość
|
Wysłany: 2005-05-29, 09:26
|
|
|
| nie wiem kiedy tam bede, ale jak bede to moge sie spytac. ale nie zaosi sie zeby bylo to szybko, wiec moze po prostu zadzwon do tego sklepu i sie dowiedz |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2005-05-29, 20:34
|
|
|
PODEPNĘ SIĘ POD TEMAT (mam nadzieję że Przemol mi wybaczy :)))
Marzy mi się całkowite wygładzenie dupci mojej 601z i tym samym przeniesienie rejestracji na zderzak - obecnie mam te okrągłe, ale chciałbym je zamienić na plastikowy zderzak na którym będzie instalacja oświetlająca rejestrację i możliwość wycięcia otworów pod wsteczny i przeciwmgielny - nic specjalnego, taki tam german look.
A TERAZ PYTANIE:
jakiego zderzaka szukać? z 1.1 pasuje bez bicia? inne sugestie? może pasują jakieś z innych bryczek a ładnie się prezentują? proszę o info |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-05-31, 14:47
|
|
|
Zbuku tylko nie plastik blagam, bo jednym slowem wsiura nie zderzak!!! Zrob tak: przykrec przeciwmgielne i cofania pod autem, a co do oswietlenia to zrob jak Lewy w swoim czarnym. Tablice przykrecasz na jakichs blaszkach do zderzaczka pod spodem i wywiercasz w zderzaczku nad tablica male otworki, w ktore wpasujesz male biale diody, ktore ladnie oswiela Ci tablice i nie bedzie ich prawie widac. Proste, efektowne, malo ingerujace w zderzak i tanzym kosztem niz plastiki. Potzrebna jednynie wiertarka i kilka diodek. A jak rozwiercisz te dziurki na diodki to pamietaj o jakims zbezpieczeniu antykorozyjnym i lakierze, bo Ci rdza wejdzie i juz sie jej ze zderzaka nie pozbedziesz
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|