Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[tuning] Oferta CCFu...
Autor Wiadomość
bRq
Gość
Wysłany: 2004-07-01, 00:52   

Witam. Ma ktos z was oferte CCFu ? Interesowalyby mnie progi i zderzaki jakies... moze ktos ma cennik i fotki ? napisalem do CCFu i dostalem odp "Prosze o kontakt za 2 miesiace" :(

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-07-01, 06:47   

1. czy na forum jest opcja szukaj?
2. czy ona dziala?
3. czy w wynikach szukania jest nr telefonu do ccf?
4. czy na forum jest link do skanow katalogu?

odpowiedz: 4 x tak

p.s. wczoraj sie do nich dodzwonilem bez problemu :-)

krawiol
Gość
Wysłany: 2004-07-01, 08:22   

ja tez kiedys z ciekawosci chcialem sie zapoznac z ich oferta i powiedzieli mi ze maja zespoty skaner ale wysla mi oferte dla Trabiego i dupa czekam juz chyba ponad 3 miechy i swej ciekawosci niezaspokoilem i sie niezanosi.

leon kamiński
Gość
Wysłany: 2004-07-01, 09:21   

Podaję namiary na CCF Tel 91 4608387 lub 4608487, www.ccftuning.pl. Z tego co wiem wszystkie formy znajdują się w firmie ccf,znaczy to ,że produkcja została wstrzymana.Produkowano właściwie dwa rodzaje plastików,najładniejsze moim zdaniem zamontowane są na trabim ccf-u(patrz www)Jestem w posiadaniu katalogów z plastikami do trabanta.Mam jeszcze pytanie;gdzie w Szczecinie przerobią mi amortyzatory z poloneza trucka na tył mojego trabanta. Pozdrawiam.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-07-01, 10:43   

Po co przerabiac amory z trucka, skoro mozna teraz za przystepne pieniadze kupic nowe ????????????

Popieram 'lyssego'
hahahahahahahahaha

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-07-02, 03:34   

Po co przerabiac amory z trucka, skoro mozna teraz za przystepne pieniadze kupic nowe ????????????

te nowe sa troche nie wymiarowe i jakies dziwne :|

arek 353
Gość
Wysłany: 2004-07-03, 10:48   

-bo z poloneza są twardsze :)
- bo są nadal tańsze od trabantowych (przynajmiej w moim przypadku)

Arek CB SQ5HAW
Gość
Wysłany: 2004-07-03, 21:07   

Drogi sie lepiej auto trzyma o 100%, a jezeli chodzi o CCF mozna zapomniec teraz zamawiajac np. zderak treba zaplacic ok. 600-800zł. narazie dali sobie z tym spokoj. moze rok 2005 cos pokaze a wynikem wstrzymania jes brak zainteresowania w Niemczech a polak dlanich to nie klijet.
Pozdrawiam

trabiq14
Gość
Wysłany: 2004-07-04, 10:45   

Produkowano właściwie dwa rodzaje plastików,najładniejsze moim zdaniem zamontowane są na trabim ccf-u(patrz www)
Chodze po stronie, szukam i ni hu hu nie moge znalezc tego Traba CCFu. Podeslalby mi ktos linka bezposredniego do zdjecia? :|
pzdr

Newwer
Gość
Wysłany: 2004-07-04, 23:07   

moj trab ma zderzaki z ccf, na szczescie kupilem je 3 lata temu;]

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 09:42   

dzwonilem dzis do ccf bo pare rzeczy chcialem.... to uslyszalem, ze teraz nic nie robia i bym zadzwonil za 2 miesiace...

wiec dalem ogloszenie na gielde...

ZBuK
Gość
Wysłany: 2004-07-09, 17:14   

A mi wysłali ofertę pocztą zwykłą. Tandetna kserówka na której nic nie widać... ale dobre i to...

Arek CB SQ5HAW
Gość
Wysłany: 2004-07-23, 22:21   

Chodze po stronie, szukam i ni hu hu nie moge znalezc tego Traba CCFu. Podeslalby mi ktos linka bezposredniego do zdjecia? :|
pzdr

CZHODZI PEWNIE O TEGO ZOLTEGO MAM I JESZCE NIEBIESKI, TE TRABY BOCZKI MAJA TYLKO POSZEZONE A ZDEZRZAKI NA WZOR OKRAGLYCH??

Ania Kmieć
Gość
Wysłany: 2004-07-27, 12:14   

Witam Szanownych Trabanciarzy.
Mam możliwosc "załatwienia" ospojlerowania do naszych autek. Jezeli bylby ktos zainteresowany to zapraszam do kontaktu ze mna. Ceny sa napewno korzystniejsze nic w CCF'ie.
Pozdrawiam...
Ania

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi