Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Silesia Fest 3 Siamoszyce 23-26 czerwca
Autor Wiadomość
Lokata
Gość
Wysłany: 2011-04-11, 20:14   

W imieniu organizatorów i swoim, zapraszam wszystkich na 3 edycję zlotu Silesia Fest.

W tym roku zmieniamy miejscówkę i bazujemy w Siamoszycach koło Zawiercia, ale nie zmieniamy formy i również będzie to ośrodek harcerski. Ośrodek nazywa się Amonit oferuje dogodne warunki sanitarne i noclegowe. Baza znajduje się w lesie nieopodal jeziora, w którym można się kąpać i wypożyczyć sprzęt wodny. Będzie możliwość nocowania w domkach, przyczepach i namiotach.
Zaznaczam, że pierwszeństwo w rezerwacji łóżek mają zarejestrowani członkowie CT z opłaconą na br. składką.

Z racji tego, że zlot będzie trwał 4 dni, przygotowaliśmy więcej atrakcji i niespodzianek. Tradycyjnie każdy zarejestrowany zlotowicz zostanie obdarowany niezbędnymi akcesoriami, smycz, koszulka oraz niespodzianka. W ramach dewizy poznaj swój kraj zabierzemy Was do Huty Szkła a także na wycieczkę widokową po okolicznych zamkach. Na ośrodku będzie do dyspozycji między innymi park linowy i strzelnica. Reszta przyjemności na razie pozostanie tajemnicą.

Jeśli chodzi o opłaty zlotowe, najwyższa cena na całe 4 dni z noclegiem w domku wyniesie najwyżej 110 zł za osobę. W namiotach i przyczepach będzie taniej. Ceny te nie są ostateczne, nadal pracujemy nad ich obniżeniem. Przy rejestracji będzie możliwość wykupienia tanich posiłków (śniadanie i obiadokolacja).

Serdecznie zapraszamy.

Domator
Gość
Wysłany: 2011-04-11, 20:40   

Miło mi to czytać :D Odrobinę bliżej KrK, jak fundusz pozwoli i będzie odpowiednia osoba towarzysząca to uderzę na wawel po zakończonym zlocie ;)

fabisia
Gość
Wysłany: 2011-04-11, 21:53   

ekstra! :) co za miła wiadomość w poniedziałek :)

Domator
Gość
Wysłany: 2011-04-13, 11:12   

Widzę, że ze wszystkich trysnął entuzjazm i euforia ;p

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-04-13, 14:40   

ja czekam na jakieś sztywne tj. końcowe dane typu cena..

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2011-04-13, 19:17   

Kumpelek, a powiedzmy że przykładowe 20 zł może zaważyć na zadowoleniu z imprezy? Tudzież decyzji o przyjeździe? 20zł to 4 litry paliwa chciałem przypomnieć :) Lub butelka gorzałki. Zależy jak kto przelicza.
Ekipa organizująca co rok staje na głowie żeby było jak najtaniej. Narobią się przy tym i wynegocjują zawsze nieprawdopodobnie niskie koszty. Cena na Silesi jest zawsze śmiesznie niska. Za niska uważam, bo opłacona potem organizatorów którzy orzą i negocjują ceny do bólu. Mówiłem im rok temu że za tanio a oni znowu z taką niską ceną w tym roku...
Więc Kumpelek przyjmij tą górną granicę 110zł na klatę i nie przebieraj nóżkami o "3,40" zniżki.

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-04-13, 20:29   

Kuzyn, przestań przynudzać..;) dobrze wiem ile ich to pracy kosztuje i naprawdę chwała im za to i OGROMNY SZACUNEK za to co robią!
ale po prostu sobie grzecznie poczekam, na jakieś ceny konkretniejsze, za nocleg ale w aucie i takie tam, potem się przeanalizuje i pomyśli jaką opcję wybrać:) czy spanie w aucie czy w domku itp. To akurat miałem na myśli. a nie ględzenie, że za drogo, że to że tamto i że striptizu znowu nie ma:( :P :)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2011-04-13, 21:09   

Koszt zlotu za każdym razem był przecież stały! Niezależnie od formy noclegu.

Andrzej Z
Gość
Wysłany: 2011-04-14, 11:52   

tym razem się zmieni,ale z korzyścią dla tych którzy wybiorą namiot ,auto itp. ,a w domku bedzie max 110zł za 3 noclegi.
Standard bez porównania do Borowian(nowe domki drewniane!).
Więc kto ma ochotę na domek to jest jeszcze czas żeby zapisać się do CARTOON TRABANT
bo jak pisała Lokata -
"pierwszeństwo w rezerwacji łóżek mają zarejestrowani członkowie CT z opłaconą na br. składką"

Lokata
Gość
Wysłany: 2011-04-14, 18:56   

Staramy się, aby ostateczne ceny były znane na początku maja.

Dzięki Kuzyn za uznanie:), i pamiętamy że udało się to wszystko z Twoją i Agi pomocą. Do zobaczenia na Pyrkomanii.

wnuq
Gość
Wysłany: 2011-04-17, 21:04   

mam w dupie sesję, ale nie Silesię. Przybędziemy!

DzorDz601
Gość
Wysłany: 2011-04-18, 15:31   

Właśnie trochę mi daliście w kaszane bo zlot w środku sesji:( A co tam na dwa dni na pewno się pojawię:)

Rambo
Gość
Wysłany: 2011-04-26, 20:42   

Ave.
Tak jak Andrzej napisał 110 zł to będzie max koszt dla zlotowiczów (spanie, zlotowe itp.) którzy wybiorą opcję DeLux ;) (5 gwiazdkowy domek) być może uda się cosik jeszcze urwać (pracujemy nad tym). Dla tych poza domkami (budki na kółkach, namioty) będzie oczywiście taniej.
Jakby nie było nie będziecie się nudzić ;)
Będzie się działo!!! Zapraszamy!!!

Piotr Cios
Gość
Wysłany: 2011-04-26, 21:49   

Witam serdecznie dziś założyłem konto na forum. Mam pytanie dotyczące zlotu, mianowicie czy osoby nie zarejestrowane w CT mogą uczestniczyc w tym zlocie i być czynnymi uczestnikami. Nie będe korzystał z zakwaterowania ponieważ blisko mieszkam. Serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników forum i dziękuje za informację.

Bross'u
Gość
Wysłany: 2011-04-27, 09:40   

Możesz.
ale Wypadało by się zarejestrować na zlocie jako uczestnik.

Mnie i Shadow niestety nie będzie. Mamy inne plany. mimo ,iż bardzo byśmy chcieli przyjechać.
Cost'a - nie dostał urlopu ,ale negocjuje.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi