|
Linki do waszych stron o Trabantach |
| Autor |
Wiadomość |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2011-01-05, 22:33
|
|
|
Hej,
Chciałbym na swojej stronie umieścić dział z linkami do waszych stron trabantowych - fora, strony prywatne, strony klubowe itd. Jeśli jesteście chętni proszę wysyłajcie mi linki na adres
trabant@601.pl
Postaram się to ładnie zrobić - screen z www, jakiś opis i bezpośrednie przekierowanie.
Dzięki
pozDDRo
ZBuk |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-06, 21:24
|
|
|
| Może być profil z Polskiej Jazdy .pl? |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2011-01-06, 22:40
|
|
|
Hej dzięki za linki niektórym z Was :) Jakoś tak nieśmiało do mnie spływają.
Dymator - ślij co masz - cenzor ZBuK oceni co się nadaje i wystawię lub nie wystawię. Mam nadzieję, że tym faktem nikt nie poczuje się urażony, jeśli by tak został odsiany... :)
Ale serio - ślijcie tylko na maila proszę.
trabant@601.pl
Aha! Przy okazji - jakby ktoś był zainteresowany założeniem konta email ___@601.pl też zapraszam na maila. |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2011-01-07, 16:12
|
|
|
| już niedługo ruszy nowa strona CT z działami oddziałów regionalnych , forem i podforami. Kładziemy nacisk, aby klub poprzez m.in. witrynę scalił całą rzeszę trabanciarzy. Pozdrawiam YuLaS |
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2011-01-07, 19:32
|
|
|
już niedługo ruszy nowa strona CT z działami oddziałów regionalnych , forem i podforami. Kładziemy nacisk, aby klub poprzez m.in. witrynę scalił całą rzeszę trabanciarzy
ależ mi się miło zrobiło po przeczytaniu tego zdania... |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2011-01-07, 22:02
|
|
|
| I bardzo dobrze - bardzo dobrze - sęk w tym, że znam parę niezłych autek, które mogą być inspiracją dla wielu młodych zapalonych, a których właściciele nie bardzo kwapią się do życia klubowego i zostają anonimowi. Dlatego prócz nich nie zaszkodzi, żeby w sieci było wiele odnośników do dobrych projektów, jak sądzę :) A na nową stronę czekam! Ale będą jazdy... Już czuję to w kościach ile będzie narzekania i słodkiego pierdzenia :)))) Ale głowa do góry jestem z Wami sercem i trzymam kciuki! |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2011-01-08, 22:00
|
|
|
| ZBuku, masz długi weekend? ;) |