|
Spot trabanciarzy OLSZTYN i okolice 16 maj |
| Autor |
Wiadomość |
danolles
Gość
|
Wysłany: 2010-05-06, 22:26
|
|
|
Witam!
W imieniu moim i swoim :) to jest i pozostały Szczęśliwych posiadaczy Trabantów w Olsztynie, chciałbym zaprosić na spotkanie , które odbędzie się w Olsztynie 16 maja 2010r o godzinie 14:00. Spotykamy się „pod szubienicami”, parking przy nowej Alfie przy ul. Piłsudskiego 16. Potem po sformowaniu Trabrygady przemieścimy się na Plażę miejska na grilla (Grilla i węgiel załatwia Kamil z Traba 1,1 Kombi). Napoje, kiełbaski, i inne na grilla każdy załatwai we własnym zakresie.
Także jeszcze raz serdecznie zapraszam i mam nadzieję, że odpowiecie pozytywnie na ogłoszoną zbiórkę :) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-05-06, 22:54
|
|
|
| o proszę :) słyszałem że tam u Was jakieś juwenalia na Kortowie to nie w tym czasie ? |
|
|
|
 |
emi
Gość
|
Wysłany: 2010-05-07, 01:11
|
|
|
| a ja bidna kobita z warmińsko- mazurksiego musiałam się do trójmiasta przyłaczyć :) |
|
|
|
 |
danolles
Gość
|
Wysłany: 2010-05-07, 09:35
|
|
|
Kilka Trabów krążących po Olsztynie zachęciło do organizacji spotkania. N rejestracjach NE co prawda jeszcze nie widziałem, ale byłaby to miła niespodzianka także zapraszam Emi.
A Juwenalia Kortowada 2010 zaczyna się już w środę 12 maja około 15:00, także w niedzielę bedzie już po zawodach i na spokojnie bedzie można się spotkać na grillu - zakładam że około tej 14 bedę mógł siąść za kółko :) |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2010-05-07, 10:21
|
|
|
Emi jak wyemigrowała spotowo do 3miasta to juz tu zostala :P w sumie pod 3m :P
a moze zamaist spotu pojedzcie do anklam :P
albo wpadnijcie kiedys do nas na spot :P |
|
|
|
 |
danolles
Gość
|
Wysłany: 2010-05-12, 11:28
|
|
|
Widzę, że formy rozpropagowania spotu przez strone wzbudziły znikomy odzew. Wczoraj rozmawiałem z redaktorem z gazety olsztyńskiej, około 17 fotograf z gazety przyjechał na zdjęcia, myślałem sobie, że pewnie nic z tego nie wyjdzie i nawet nie wsponą. Szok przeżyłem w pracy gdy na czołówce zobaczyłem małe zdjęcie traba i odsyłacz na stronę 8. Skore nie przez internet to może w bardziej tradycyjny sposób da się ściągnąć Pasjonatów i sympatyków :)
PS Emi zaproszenie jest aktualne :) |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2010-05-12, 11:32
|
|
|
danolles z gazetką trafiłeś w samo sedno.
nie każdy Trabanciarz zna tą stronę :) a swojej regionalnej to nie macie. może zrób coś w tym kierunku jak się znajdzie kilka osób u cie.
do nas wpadają ludzie, którzy akurat jakoś wpadli na lokalną stronę, ludzie z częściami, odnośnie jakiś akcji ślubnostudniówkowych czy jakiś innych :)
powodzenia :) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2010-05-12, 21:06
|
|
|
szkoda, że Olsztyn tak daleko, bo chętnie bym wpadł i zobaczył co tam zrobiłeś dobrego z tą moją byłą pomarańczową padliną :)
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
maxxx601
Gość
|
Wysłany: 2010-05-12, 21:59
|
|
|
| Od fascynatówtrabantów Ptaku prężnie tam działa, posłałem ci namiar na PW |
|
|
|
 |
danolles
Gość
|
Wysłany: 2010-05-13, 19:47
|
|
|
| Dzięki za inf. Ptaku ma wpaść jak dobrze pójdzie z bratem na 2 furki: Wartburger i Trabi. |
|
|
|
 |
Kamil Andryszczyk Misiek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-13, 20:16
|
|
|
| elo Danielos , nie wpadnę w piątek bo przerabiam Trabika , będę pod szubienicami w niedzielę koło 14-tej i kopara opadnie . Pozdrawiam wszystkich trabanciarzy |
|
|
|
 |
Ptak
Gość
|
Wysłany: 2010-05-14, 10:54
|
|
|
| Nie dam rady wbić ale Brat Jakub po rzuceniu tradycyjnie na Wartburga zaklęć na k... i H... wymienił wahacz wiec będzie, będzie też Grzesiek z niebieskim 1.1 (też był w Bieszczadach). To że nie ma olsztyńskiej strony to wcale nie jest źle. Taka mała grupa to zawsze na telefon. Po raz pierwszy ktoś coś chce zadziałać poza mną więc cieszę się. |
|
|
|
 |
Ptak
Gość
|
Wysłany: 2010-05-14, 10:58
|
|
|
| A i poproszę o skan tego artykułu z Olsztyńskiej jak ktoś ma |
|
|
|
 |
danolles
Gość
|
Wysłany: 2010-05-14, 21:19
|
|
|
| Ktoś ma już, nawet w anturamie i na ścianie :) hehehe Znajdę chwilkę czasu to zeskanuję na porządnym skanerze i prześlę. Szkoda, że nie będziesz z nami jedynie duchem, dobrze, że chociaż młody wpadnie i bedzie godnie reprezentował rodzine |
|
|
|
 |
danolles
Gość
|
|
|
|
 |
|