Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Kto zna Jerzego ?
Autor Wiadomość
magik
Gość
Wysłany: 2009-05-23, 08:44   

Słuchajcie ktoś zna gościa o nicku Jerzy. Nie wiem czy mam traktować go poważnie czy @!#$ już z miejsca ?

wnuq
Gość
Wysłany: 2009-05-23, 09:05   

Doszliśmy do wniosku ze Jerzy to nasz ukochany Przasnysz.W jednym temacie jest likiem w drugim fachura.Chyba jarząbek znów ma 150KM pod maską

magik
Gość
Wysłany: 2009-05-23, 09:35   

W każdym razie umówił się ze mną na kupno i montaż silnika na sobotę(czyt. dziś). Od dwóch dni milczy mimo kliku prób kontaktu. Z wstępnych rozmów wszystko wydawało się poważne i realne. Nic tylko pojechać do tej wiochy i sklepać mu michę. Zastanawiam się co tacy mają w głowie.... Ani mnie nie zna ani ja jego. Trzeba mieć chyba nierówno pod czapką żeby takie numery robić.

arek_353
Gość
Wysłany: 2009-05-23, 20:40   

jarząbek juz był nawet kobietą i zagadywał do mnie na GG odemnie chciał traba kupić lub wymienić za calibre :P

Jerzy
Gość
Wysłany: 2009-05-23, 20:48   

Panowie to jakieś żarty! Uważacie że w moich okolicach jest jeden Trabant? Poza tym nie jestem z Przasnysza a z Bartnik... Znam gościa o którym piszecie i nie wiem nawet o co kaman bo i w archiwum nic nie znalazłem. Z resztą nikt o nic do niego nie ma pretensji z tego co wiem to pomógł już bardzo bardzo dużej ilości osób... A co do Mgika: kij ci w oko, twoja kulturka synuś jest na bardzo bardzo niskiem poziomie i nie zarobisz ode mnie nawet 30gr. Umawialiśmy się na WEEKEND a weekend to jest również niedziela...

Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
Wysłany: 2009-05-23, 21:51   

Zamiast się wzajemnie ciskać i lać na siebie smołę, powinniście pogadać bo "chyba" się nie dogadaliście. Magik jest strasznie sumiennym i słownym człowiekiem:]W kwestii interesów i trabantów był dotychczas niemal pedantyczny. Jeśli umówiłeś się z nim na weekend i na początku weekendu nie ma z Tobą kontaktu to rzeczywiście może dojść do nieporozumienia. Z resztą godzina Twojej interwencji jest tez dość późna.
A o co chodzi o wspomniany Przasnysz to chodzi o człowieka, który dzięki swojej wyobraźni, zdolnościom zmiany osobowości, słowności i wielu innym przymiotom prowadził interesy i mówił wiele rzeczy bez pokrycia. Z tego co wiem został wywalony znanego serwisu aukcyjnego. Arek_353 dorzucił kolejny kamyczek do ogródka niekorzyści dla tego człowieka.

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2009-05-24, 02:52   

. Z resztą nikt o nic do niego nie ma pretensji z tego co wiem to pomógł już bardzo bardzo dużej ilości osób..

ta jasne a świstak @!#$ dalej siedzi :)

KUZYN353
Gość
Wysłany: 2009-05-24, 08:18   

Z resztą nikt o nic do niego nie ma pretensji
No to nie ten. Pomyliłeś go z kimś innym.

magik
Gość
Wysłany: 2009-05-24, 08:44   

Jerzy nie pisz bzdur ustawka była na sobotę. Z resztą nikt Ci chyba nie wierzy w to co piszesz. Będziesz chciał silnik to zadzwonisz przyjedziesz i będziesz miał. Ja nie będę za nikim latał.

magik
Gość
Wysłany: 2009-05-24, 08:51   

właśnie przed chwilą odpaliłem gg. Jerzy mnie zbanował :-D Oczywiście naskrobał jakieś wypociny. Robi głupie numery a teraz się obrusza. Widać że chłop emocji szuka bardziej niż silnika.
A jak masz panie Jerzy archiwum gg to zobacz sobie jak się umawialiśmy. Na sobotę ! Po za tym pisałem do Ciebie i w czw i w piątek to zamilkłeś jak zaklęty. Możesz mieć pretensję ale wyłącznie do siebie

Jerzy
Gość
Wysłany: 2009-05-24, 09:55   

magik, silników do Trabanta jest multum, zakładów które robią to fachowo też. Z ekonomicznego punktu widzenia to TOBIE powinno zależeć by pozyskać klienta. Dziwne masz podejście do interesów. Skoro jesteś taki prawy i sprawiedliwy to może napiszesz o swoich wypocinach, słownictwie i ogólnej kulturze którą Ci wypomniałem. Widzę że nie daleko spadłeś od kol. Kędziora- taki tekst który przeczytałem w jego wykonaniu jest na poziomie przedszkolaka, totalne prostactwo!
Sorry koleżko ale dziś są czasy że to sklep przychodzi do klienta. Po tym co przeczytałem w wiadomości od Ciebie nie chce mieć z Tobą nic wspólnego bo mnie rodzice inaczej wychowali.
Co do kol. Jarząbka to na prawdę nie wiem o co chodzi i zarówno ja jak i mieszkańcy mojej miejscowości nie mają mu nic do zarzucenia. Zawieszone konto na Allegro jeszcze o niczym nie świadczy. Wystarczy że nie opłacisz w terminie prowizji i konto wisi. Ale oczywiście nie bronię Go.

magik
Gość
Wysłany: 2009-05-24, 10:09   

szukaj powodzenia. Naucz się umawiać i dotrzymywać słowa to nie będziesz miał tego typu problemów.

Eagle
Gość
Wysłany: 2009-05-24, 10:49   

Jak nie zapłacisz prowizji to blokują Ci możliwość sprzedaży a nie konto- to tak gwoli wyjaśnienia.
Takie czasy mówisz? To powodzenia w szukaniu skoro jest tego tyle i nie psuj normalnym ludziom nerwów.

Teraz już jasne, że Jarząbek wrócił. Niech ktoś go zablokuje jeśli jest taka możliwość, bo znów tylko humor zepsuje wszystkim.

Jerzy
Gość
Wysłany: 2009-05-24, 11:37   

Nie no @!#$ to jest jakaś paranoja... Ja i kol. Jarząbek mamy ze sobą wspólne tylko i wyłącznie miejsce zamieszkania.
Z resztą... po co ja się tłumaczę. Banda hipokrytów i katolickich obłudników.

magik
Gość
Wysłany: 2009-05-24, 11:56   

jak na ironię dostałem przy pierwszych próbach kontaktu jakąś opinię zinteresowanego o polaczkach. I proszę co pokazał nam kolega ? Już nawet nie cytuję ostatniej wiadomości z gg.
Sklep z cześciami do trabanta przyjedzie do kolegi :-D . gdzie ty żyjesz chłopie ? Rób co chcesz wk.....j się jak Ci tak dobrze. Mnie w przeciwieństwie jest do śmiechu :-D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi