Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Czyj trabant?
Autor Wiadomość
Qbs
Gość
Wysłany: 2005-05-04, 13:50   

TRAB

Tak sie zastanawiam bo pierwszy raz widze to auto, a tablice ma polskie. No a zaciekawil mnie, bo przez tych wiejskotuningowcow zostal oceniony jako dobry tuning :-/ Jest zrobiony bardzo profesionalnie a czy ladnie to juz sami sobie ocencie. Mnie sie nie podoba, ale jestem pelen podziwu dla wykonania :-) Przypominam ze gust kazdy ma inny wiec nie wjezdzac na mnie jesli ktos ma inne zdanie niz ja :-)

Pozdrawiam =]

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-05-04, 16:49   

ja uwazam ze wiejskotuningowe wszelkie oswietlenie pojazdu tanimi węzykami diodowymi
wyglada oblesnie...;)

wnuq
Gość
Wysłany: 2005-05-04, 21:18   

Pan ze szczecina.widziałem pare razy jegi i samochód(zmienił sie ostatnio-samochód0Szczegóły na priv.Pozdrawiam

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-05-04, 22:41   

Pan Leon ze Szczecina o ile mnie pamiec nie myli, podobno calego traba robil sam, a efekty widac, chyba byl w tamtym roku w Zwickau.

Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-05-04, 23:11   

To jest polo z 601-ki podobno

newman
Gość
Wysłany: 2005-05-05, 09:33   

no ale to naglosnienie w bagazniku jest lekko zenujace..... jakies dwa tanie glosniczki, fuj...

Syl
Gość
Wysłany: 2005-05-05, 14:55   

Wykonanie i wykończenie ładne. Dla mnie osobiście ilość światełek i spojlery to przewaga formy nad treścią, podobnie dodatkowe wloty powietrza. Ja bym sobie tak samochodu nie zrobiła, swojego zamierzam podwyższyć, bo takie przykucnięcie jest po prostu niepraktyczne w naszym kraju dziur i wysokich krawężników. Ale co kto lubi - jedni zbierają rybki, inni hodują znaczki, czy tam na odwyrtkę...

ZBuK
Gość
Wysłany: 2005-05-05, 15:55   

Pan Leon ze Szczecina o ile mnie pamiec nie myli, podobno calego traba robil sam, a efekty widac, chyba byl w tamtym roku w Zwickau.

Pana Leona nie było rok temu w Zwickau - albo raczej dokładnie: nie było tam tego trabanta. Trabant trochę "przeświecony" ale prawda jest taka, że wygląda starannie, wiele pracy i wysiłku, efekt jest - kto się czepia najnormalniej w świecie zazdrości... A o gustach szkoda dyskutować bo tyle racji ile ludzi.

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-05-05, 16:11   

Czytalem o nim i jego autku w gazecie i mowil ze byl, dlatego napisalem ze podobno.

BaseBall
Gość
Wysłany: 2005-05-07, 07:18   

Mnie osobiście nie podoba się takie wyświetlanie autka...kojarzy mi sie to z need for speedem underground ;-) wloty powietrza też mnie nie kręcą...Osobiscie tez mnie się nie podoba..ale trzeba przyznać że dużo pracy wlożył w Traba :-)

Mnie naprzykład podoba się taki bajer: w kombi tablica rejestracyjna przykręcona do zderzaka z prawej strony a miesce na rejestracje płaściutkie...

Nie wiem może nie mam gustu ale sami oceńcie

Pozdrawiam!!!

ZBuK
Gość
Wysłany: 2005-05-07, 11:07   

Mnie się podoba moja żona

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-05-07, 12:32   

Poka, poka :-) )))))

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-05-07, 13:14   

Jak dla mnie Trabant wypasiony. bardzi mi się podoba. Jedną rzecz bym usunoł. Te świecące wężyki z atrapy. To akórat brzytko wyszło. Ale reszta ogólnie jest zrobiona świetnie. I w ogóle wykończenia. Miodzio. Pozdro. Pissssssss

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-05-07, 21:15   

Pan Leon byl tym Trabem w Kryspinowie na ostatniej Objazdowce.
Baza dla tego samochodu to 601.

Jednym sie podoba innym nie - kwestia gustu...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi