Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowy Regulamin Zlotów
Autor Wiadomość
xiędzu
Gość
Wysłany: 2004-07-16, 07:59   

więc tak... wiem że to nie wszystkim się podoba, ale powoli klub idzie w kierunku formalizacji czyli działania jako osobowość prawna. wiąże się to z pewnymi "aktami prawnymi" które w takim klubie muszą obowiązywać. głównym jest statut klubu ale nie o tym chciałem... opracowany m.in. przeze mnie regulamin zlotów jest zły niepoprawny i narzucony... zrozumiałem to i wobec proponuję. na moje konto mejlowe trabee-xiedzu(małpa)o2.pl proszę o przesyłanie swoich propozycji regulaminu zlotów który mógłby obowiązywać na wszystkich zlotach... oczywiście każdy organizator do tego regulaminu będzie mógł dodać punkty potrzebne na jego zlocie (np. zakaz palenia gumy na Piotrkowskiej na Trabimanii)... chodzi o ogólne zasady których trzymać powinien się każdy kto chce uczestniczyć w zlotach i bawić sie nie stwarzając problemów organizatorom i innym zlotowiczom... proszę oprzesyłanie swoich propozycji regulaminów a nie wysyłanie regulaminów innych zlotów z sugestią że z tego można skorzystać... powód: ten regulamin który powstał tworzony był właśnie m.in. przez kopiowanie punktów regulaminów innych zlotów... i jest zły ...więc czekam... i życzę weny
postrofizga
p.s. oczywiście te same propozycje możecie umieszczać w tym wątku ale i tak proszę o przesłanie tego co tu zaproponujecie na moje konto
postrofizga 2

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi