|
Ciezkie zycie Trbant<ciarz>a |
| Autor |
Wiadomość |
marmoore
Gość
|
Wysłany: 2004-07-23, 16:09
|
|
|
Oj Oj Oj
chcialbym podzielic sie pewna refleksja , ze glupota ludzka nie zna granic.
W dniu wczorajszym jakis debil na mokotowie przyuwazyl mojego trabanta ze ma zamontowane radio < radio daewoo bez panela warte jakies kilkadziesiat zlotych> i wybil mi szybe od strony pasazera , ale malo tego nie mogl otworzyc drzwi bo trzeba wiedziec ze blokada jest nizej , a nie jak w innych autach cycek do wyciagania przy szybie, wiec na sile probowal otworzyc. Odgial rame od szyby jakies 10 cm od karoserii i nie puscilo , to co zrobil- urwal klamke, no ch... by go strzelil.
Nie chodzi mo o radio , moglem wyjac , chociaz uwazam ze jak zabieram panel to na nic sie nikomu nie przyda. Po co niszczyc cudza wlasnosc. Jak mialem parchata skode 120 to moglo w niej byc radio i nawet nikt nie ruszyl a jak kupilem sobie ladengo 1.1 to od razu niszcza. |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-07-23, 22:02
|
|
|
Tak a'propos ciężkiego życia Trabanta i jego rówieśników.
Niedaleko mojej miejscowści mieszka gościu który od kilkunastu lat kupuje (?) auta (głównie Syreny Bosto, ale też TRABANTY, kaszlaki i Bóg wie co) i stawia je na placu, żeby zgniły. Zapytany o Trabanta mówi że nie ma, po chwili zmienia zdanie. Za Syrenki chciał 500zł/szt., ale jak zapytałem o konkretną to powiedział: "Ta jest droga.." ale ceny łaskawie nie podał. Jednym słowem nie chce sprzedać, ale sam od 15 lat nic z nimi nie robi. Nie wiem jak to intepreować. Chyba jakiś niepełnosprawny umysłowo...
pozDDRowienia
GN |
|
|
|
 |
krawiol
Gość
|
Wysłany: 2004-07-28, 22:46
|
|
|
| facet pewnie liczy ze jak za nastepne 15 lat jak sprzeda jedno z kolekcji to mu sie cala zwroci |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-07-29, 10:41
|
|
|
| Za 15 lat to z tego nic już nie będzie :[ |
|
|
|
 |
Wariat
Gość
|
Wysłany: 2004-07-30, 10:55
|
|
|
| No comment... Jakiś ten "pan" jest inny... |
|
|
|
 |
marmoore
Gość
|
Wysłany: 2004-07-30, 13:51
|
|
|
mam takie question.
Dlaczego na temat innosci tego Pana dopisaliscie sie pod moim postem? Ja nie czuje sie inny . |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2004-07-30, 14:03
|
|
|
bo widzisz marmoore każdy chce być najważniejszy i na wierzchu a nie myśli o tym że ty chciałbyś otrzymać w tym miejscu kondolencje które niniejszym tobie składam
postrofizga i reanimuj trabika :) |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-07-30, 19:09
|
|
|
| Sorry mamoore, to moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina... :P |
|
|
|
 |
Wariat
Gość
|
Wysłany: 2004-07-30, 21:08
|
|
|
| A tak swoją drogą to widać, że bezmózgie Yeti nie umieją nawet otworzyć Trabanta a co dopiero mówić tu o jeździe... Więc chociaż tym się pocieszmy ;) |
|
|
|
 |
marmoore
Gość
|
Wysłany: 2004-08-03, 07:04
|
|
|
| Przeprosiny przyjete |