|
co wybrac? |
| Autor |
Wiadomość |
trabi23
Gość
|
Wysłany: 2005-03-10, 22:15
|
|
|
witam mam problem otorz muj trabant powoli umiera i trzeba sie zastanowic nad jakims innym a ze mam gotowki troche zastanawiam sie nad 1.1 i tu mam pytanie co lepiej ybrac 1.1 czy dwósówa? bo powiem strzeze ze nie jechalem 1.1 nigdy i nie moge powiedziec nic ta ten temat a dwósówa mam opykanego juz ... czekam na propozycje jakies bo ja juz naprawde nie wiem....
DDR |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2005-03-11, 14:17
|
|
|
heh Andrzeju pamietaj tylko ze polowkii nie dasz tak max na glebe jak cfajtakta a przynajmniej w tak prosty sposob choc wiadomo 1.1 jest bardziej na modyfikacje silnikowe podatne
DDR |
|
|
|
 |
Karol "MaxXx&
Gość
|
Wysłany: 2005-03-11, 17:01
|
|
|
| dla mnie jest sprawa oczywista - 601, poza tym bedziesz mial dawce czesci to mozesz hulac ile wlezie a nawet bez papierow kupic. Cwajtakty sa tez bezawaryjne (a nawet bardziej bo jest mniej elementow ktore moga sie popsuc) jedyna zaleta hiphopolo to gaz i dluzasz zywotnosc silnika wiec zalezy ile smigasz :P |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2005-03-11, 20:41
|
|
|
| A z twojej 601-ki nic już nie będzie? Moim zdaniem najlepiej remontować auto od podstaw(podstawą byłby tu twój stary Trabant), może i koszta są większe ale za to wiesz co jest w środku i nic Cie nie zaskoczy. |
|
|
|
 |
Stanisław Kudyba
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 19:35
|
|
|
7 lat 601 i 1,5 roku 1.1
-601 ceniłem za prostotę obsłubi(i naprawy głównie silnk)i mechaniczne ssanie!!
-1.1 cenię za osiągi(dziwią sie astry na światłach!)ale klnę za brak książek które pomogłyby w ewentualnych(puk!puk!)naprawach i za elektro ...coś tam ssanie
Reszta jest w zasadzie taka sama(pomijam akustykę spalanie )
Ale i tak wybór jest Twój
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 20:17
|
|
|
| Zweitakt:D A najlepiej spróbuj odratować swoją maszynę, bo szkoda żeby taki ładny trabi poszedł na części:/ |
|
|
|
 |
|
|