|
SPOTY ŚWIETOKRZYSKIE -Kielce |
| Autor |
Wiadomość |
Mariusz Pietrzyk
Gość
|
Wysłany: 2008-03-15, 21:32
|
|
|
| Jest propozycja, aby spotkać się w Kielcach dnia 30 marca(niedziela) o 12 w miejscu poprzedniego spotu, czyli na parkingu za McDonaldem przy ulicy żytniej chętnych zapraszamy. Miejmy nadzieje ,że pogoda dopisze. PozDDrawiam |
|
|
|
 |
Kto to
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 08:11
|
|
|
| jestem za :)Tylko mam nadzieje ze do tej pory zdołam sie uporać z nielicznymi problemami przy trabie:) |
|
|
|
 |
Piotr Bachurski
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 09:20
|
|
|
| ja tez jestem za ale bede dopiero w czerwcu :(-zrobimy cos w czerwcu??? |
|
|
|
 |
Pasjonat
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 20:31
|
|
|
Chętnie bym sie pojawił ale jak by sie udalo przesunąć na godzine 15. Do 14 zawsze pracuje
Pozdrawiam Pasjonat |
|
|
|
 |
Mariusz Kielce
Gość
|
Wysłany: 2008-03-30, 17:06
|
|
|
| I po spotkaniu . Uważam ,że było udane i będą kolejne, a terminy są jeszcze do umówienia. PozDDRawiam |
|
|
|
 |
Kto to
Gość
|
Wysłany: 2008-03-31, 20:29
|
|
|
| Skura jakoś słabo nagłośnione ani nie przypominane fuck. Następnym razem proszę odświeżyć temat!! :) A w niedziele sie nudzilem:/ |
|
|
|
 |
Kto to
Gość
|
Wysłany: 2008-03-31, 20:30
|
|
|
| aha dużo było osób i coś ciekawego sie działo?? |
|
|
|
 |
Mariusz Kielce
Gość
|
Wysłany: 2008-03-31, 20:51
|
|
|
| Po co sto razy przypominać skoro dzień i godzina było jasno podane . |
|
|
|
 |
Kto to
Gość
|
Wysłany: 2008-03-31, 21:50
|
|
|
| yhy ,ale nie wszyscy na ten przykład pamiętali. A z reszta stało by sie coś jak byś napisał??. Duzo osob bylo?? |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2008-04-13, 15:15
|
|
|
a najlepiej poprosic admina zeby info o spocie powiesił na głównej stronie...
a na marginesie - jak ktoś robi spot w ck to zawsze moze sie odezwać do kielczan na gg czy emilu... |
|
|
|
 |
Benek Kielce
Gość
|
Wysłany: 2008-04-13, 21:21
|
|
|
| Brawo. Przypier... to sie moga, a ruszyc d... na spot, albo zorganizowanie wolnego (w niedziele!!!) juz przerasta Wasze mozliwosci. Szkielu odzywa sie tylko z problemami. Oprocz tego generalnie pier... kieleckie srodowisko. Na spocie chyba juz nawet sam nie pamieta, kiedy byl ostatnio. Kselik (Kto to?) tez jest obecny tylko na forum CT. Wiec jakim prawem "wirtualni Trabanciarze" smia podnosic krytyczne glosy w tej kwestii? |
|
|
|
 |
Kto to
Gość
|
Wysłany: 2008-04-13, 21:24
|
|
|
| HAHAH benek bez ciśnień :P.Na przed ostatnim spocie bylem a ostatnio to zapomniałem ( słabo nagłośnione, przypomniane) |
|
|
|
 |
Benek Kielce
Gość
|
Wysłany: 2008-04-13, 21:36
|
|
|
| Zakodowac sobie: 1 MAJA GODZINA 12.00 PARKING ZA MCDONALDSEM NA ZYTNIEJ. WYJAZD NA CZERWONA GORE OK. 12.3O. NA MIEJSCU GRILL, BROWAR, MOZNA UPALIC GUME ITP. ZAPRASZAM WSZYSTKICH. W razie problemow (rzadko mam dostep do netu) moj nr.: 513 15 77 32. |
|
|
|
 |
Mariusz Kielce
Gość
|
Wysłany: 2008-04-13, 22:01
|
|
|
| Melduje, że się pojawie obowiązkowo . |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2008-04-14, 17:12
|
|
|
na przedostatnim spocie tez byłem. wiec Benek wiecej lecytyny mniej masełka.
a rozesłanie kilku meili nie boli.
Benek jesli chcesz sprowadzac dyskusje do poziomu gosci z bmkami tiuningowanymi za stodołą to dyskusja nie ma sensu.
A ja niestety coraz czesciej się zastanawiam czy jak to określiłeś "świętokrzyskie środowisko" (ktore akurat szanuje a nie pierd...) chce kultywowac tradycje partyzanckie regionu.
a co do wolnego czasu w niedziele - nie kazdy pracuje "od-do". Niektorzy maja tak zwany zadaniowy tryb pracy.
z harcerskim pozdrowieniem |
|
|
|
 |
|
|