|
Lwów przed bieszczadami |
| Autor |
Wiadomość |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-07-16, 15:38
|
|
|
Joł!
żeby tam nie mieszać...
Jak z tym wypadem do Lwowa co jak i kiedy bo ja bardzo chętny a takie bardziej szczegółowe info by sie przydało bo mam do Medyki tylko 773 klimometry wg gugli ;p więc musiałbym ruszyć ciut wcześniej ;p |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2008-07-16, 15:54
|
|
|
plan na lwów jest na czwartek. wstępnie 3 traby ze śląska odwiedzają naszych wschodnich sąsiadów. jeszcze nie wiemy czy wycieczka ma miec charakter jednodniowy czy dwu - z noclegiem we lwowie.
opcje na dojazd mamy dwie.
1. przyjazd na miejsce zlotu w czwartek i upakowanie ludzi do mniejszej ilosci trabów, zmniejszenie ilości bagażu i trasa do lwowa zadupiami
2. podróż odrazu z katowic przez rzeszów/przemyśl - gdzie np można zrobić zbiórkę chętnych.
także szczegóły do dogadania. |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2008-07-16, 15:57
|
|
|
jeśli chodzi o dokumenty wjazdowe to trzeba mieć paszport a także na granicy wypisuje się tzn "wizę".
ze znalezieniem noclegu we Lwowie nie ma problemu. z reguły to 5/7 dolarów za osobę.
miasto jest ładne, a wizyta na ukranie/lwowie niezapomnianym przeżyciem.
szczerze polecam :)
aaa i to ukraińskie piwko, o wódce nie wspominając :)) |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-07-16, 16:10
|
|
|
| ja i tak śpie w aucie ;p |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2008-07-16, 16:29
|
|
|
wybaczcie małe zamieszanie :)
przed chwilka z voodoo ustalilismy:
z katowic wyjezdzamy w środę koło 22.00. po spokojnej nocnej jeździe rozkaładamy namiot, odpoczywamy, piwkujemy.
w piątek o 9 gdy organizatorzy otworzą biuro (może uda się wcześniej :P) zapisujemy się na zlot i o 9.30 (a lepiej byłoby wczesniej) wybieramy sie do lwowa. z lwowa przywozimy wspomnienia, uśmiech, wache, fajki, wódeczke i wieczorkiem zlotujemy sie wg planu organizatora. |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2008-07-16, 16:39
|
|
|
| No ten dzień musimy doprecyzować jeszcze bo ja mam nadzieje że ta autostrada bedzie prosta jak drut i nie bedzie 5 godzin jazdy tylko np 3... no i ile dokładnie google nam pokaże ze mamy do przejechania.... |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-07-16, 16:55
|
|
|
| to wy w piatek chcecie jechac czy w czwartek na lwow? |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2008-07-16, 16:56
|
|
|
najnowsze plany mówią o piątku. :)
voodoo jak nie pamiętam żeby tak gdzieś była autostrada. :P |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-07-16, 17:07
|
|
|
e to dupa ;<
lepiej w czwartek bo i tak zlot od czwartku mozna odwiedzic [;
nie lepiej w czwartek po poludniu sie wybrac do lwowa wrocic wieczorem i przywitac nowych zlotowiczow w piatek na ukrainskim kacu ;p |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2008-07-16, 17:12
|
|
|
my na zlocie bedziemy juz w czwartek rano.
wyjazd do lwowa czwartek czy piatek zostawiamy do przegadania. myslelismy o piatku zeby po nocnej podrozy sobie odpoczac. wyspac sie i z rana ruszyc na ukraine. |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-07-16, 17:15
|
|
|
nocną podróż to ja będe miał [;
ale czwartek wydaje mi sie lepszym dniem
zobacz
lwowski czwartek
a zobacz
lwowski piątek
ni w @!#$ ni w oko
czwartek lepszy ;p |
|
|
|
 |
aguska87
Gość
|
Wysłany: 2008-07-16, 17:17
|
|
|
| kilka dni temu Bochen yeż rzucił pomysł wyjazdu do Lwowa, wiec pewnie sie z Wami jakos zgadamy. najpier musimy sami cos ustalic :) |
|
|
|
 |
Pelu
Gość
|
Wysłany: 2008-07-16, 19:47
|
|
|
| jak dobrze pojdzie,to my tez jedziemy:) |