|
dygresje by night |
| Autor |
Wiadomość |
Kiko(fastermaster)
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 01:19
|
|
|
| można usunąc tego posta ale nei mogłem sie powstrzymać przed ogromną chęcią podzielenia się swoimi odczuciami...właśnie odebrałem prawko i odbyłem pierwszą samozielną jazdę moją czerwoną 601...hamulce ostro ściągają i musze wymienić chyba akumulator ale i tak jestem zachwycony jeszcze tylko mordęga z OC którego po kupnie auta w październiku nie załtwiłem i wszystko będzie cacy...ach:)...kończe bo sie rozkleje pozdrwiam wszystkich miłośików nrdowsich bolidów do zobaczenia pod światłmi. |
|
|
|
 |
Magik
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 08:33
|
|
|
łączę się w szczęściu ))))))))))))))) |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 12:16
|
|
|
| Rowniez :) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 15:08
|
|
|
Ach no ten pirwszy raz, to bylo cos )))
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 17:53
|
|
|
GRATULACJE!
To że auto ściąga to wcale nie znaczy że muszą to być hamulce! To może być też zawieszenie.
echhh..., zazdroszczę tego prawka...
pozDDRowienia |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 20:08
|
|
|
POZDRAWIAM !!!!
echhh..., zazdroszczę tego prawka...
hehe... skąd ja to znam :) Strzałencja, mamy ten sam problem ;)
a tak na marginesie to nie boisz się jeździć ?? |
|
|
|
 |
Wojtek Brzozowski
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 21:02
|
|
|
| Gratuluje. Wiem co czujesz bo moje emocje ze stycznia jeszcze nie minely. Ciagle poznaje swojego Trabika na nowo. Mmmm fascynujace auta... |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 21:06
|
|
|
| Prawko... to jest nas 3 :) moze za miesiac...:) |
|
|
|
 |
guma_
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 21:59
|
|
|
| Haha Gratulacje ja tez nigdy nie zapomne mojego "pierwszego razu " :> :PPPPPPPPPP |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 22:53
|
|
|
Kurcze to wy wszyscy bez prawka jezdzicie???
Ja sobie traba kupilem dopiero po zdaniu, zaraz tydzien po he he, ale we wlasciwej kolejnosci Ja tam bym sie bal kontroli, bo jak was ktos skontroluje to mozecie sobie pomarzyc o prawku przez kilka lat nastepnych
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 23:15
|
|
|
Wiele mile łykanych kilometrów |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-03-04, 08:10
|
|
|
Mozna jezdzic bez prawka Trabantem :) Ja sie tam kontroli nie boje :D wkoncu siedze na miejscu pasazera ;p
Pozdro |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2005-03-04, 14:12
|
|
|
a tak na marginesie to nie boisz się jeździć ??
Jak narzie to remontuje,naprawiam, inwestuje, żebym nie miał dodatkowych kosztów jak już będę jeździł. Czasem sprawdzam na swoim placu co i jak w Trabancie, czasem daje pojeździć ojcu, czasem korzystam z dobrodziejstw wiejskich, polnych dróg (coraz rzadziej bo Trabant tego nie lubi:), ale generalnie staram się żeby wszystko było zgodnie z prawem.
pozDDRowienia dla wszystkich "oczekujących"
Grzesiek |
|
|
|
 |
Wariat
Gość
|
Wysłany: 2005-03-04, 17:01
|
|
|
| No to ja też prawka nie mam :) Ale od 7 Marca zaczynam teorie więc nie będzie tak źle... ;) Trabantem bez prawka?? To jest to co lubie najbardziej :D |
|
|
|
 |
Stanisław Kudyba
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 19:44
|
|
|
Przecież można legalnie BEZ prawka jeżdzić po placu PZM-ot! W czasie gdy nie ma zajęć z nauki jazdy pod okiem posiadacza prawka albo(za opłatą)instruktora
Polskie prawo mówi że policja ma prawo sprawdzić dokumenty człowiekowi za kierownicą nawet na podwórku!Nie tylko na drodze publicznej!Było głośno o gościu który po kielichu wprowadzał ciągnik do stodoły(na podwórku!)i stracił prawko
Można dać ciała nieświadomie
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|