|
Spoty Warszawa Zawieszone !!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
|
Wysłany: 2008-06-15, 23:07
|
|
|
Witam serdecznie;
Z przykrością musze powiadomic , iz spotkania warszawskich trabanciarzy zostaly zawieszone do odwolania. Powodem Takiej decyzji jest brak zainteresowania i ludzi na spotkaniach. Ostani spot byl w obecnosci tylko mojej osoby, dzis Prezes sam tez był. Po rozmowie postanowiliśmy zawiesic do czsu, az bedzie potrzeba spotakania sie i beda chetni !!!!
Z powazaniem
A.W. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2008-06-22, 14:42
|
|
|
| No właśnie. Co się dzieje?. Ja byłem na planowanym ostatnim. Nie było nikogo o 18.05 wiec się zmyłem. Jeśli chodzi o mnie zawsze jestem chętny |
|
|
|
 |
KUZYN353
Gość
|
Wysłany: 2008-06-22, 16:42
|
|
|
Warszawa się sypła. Ekipa się zestarzała...
Ojojoj, przykro o tym słuchać. |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2008-06-22, 16:47
|
|
|
Trabi warsaw wygryzło nas :P
Ja byłem na przedostatnim(2 koła)- nikogo nie zastałem. Zresztą nie ma się co tłumaczyć,tylko pora zmontować jakiegoś spota. |
|
|
|
 |
ciotka_lilka
Gość
|
Wysłany: 2008-06-22, 21:17
|
|
|
| my zarobieni - życie ;/ |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2008-06-22, 22:39
|
|
|
Jestem jak najbardziej za pomysłem Mateusza. Chyba znudziły się wszystkim pogadanki w 2 kołach lub pod mostem.Już nawet mało kto trabantem ostatnio przyjeżdżał. Idzie lato. może przynajmniej na ten okres można by się spotykać co miesiąc i pojeździć po ciekawych miejscach. Coś w stylu mikro rajdów do 100 km po okolicach Warszawy.
Trabantami oczywiście . Tym bardziej że lato można zorganizować wypady weekendowe. Kwestia dogadania. |
|
|
|
 |
Fasol
Gość
|
Wysłany: 2008-06-23, 11:35
|
|
|
| A może by tak CT połączyło spoty razem z TW ?? u nas też frekwencja nie jest znakomita ale zawsze min. te 2-3 trabanty są. My jesteśmy elastyczni co do spotkań,a chyba wszystkich łączy ta sama pasja ?? |
|
|
|
 |
Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
|
Wysłany: 2008-06-23, 15:01
|
|
|
Witam
Pomysł jest dla mnie taki.
Spotkanie w lato 2kola 30min a potem przejazd trabami przez Warszawę nad Wisłę.
Spotkanie zima np. pod Towarem przejazd pod 2kola.
Trosze musimy popracować nad frekwencją oraz mediami.
Kiedyś w Warszawie na spotkania przyjeżdżało około 20 aut teraz max 5szt.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2008-06-23, 18:38
|
|
|
Jak na razie żaden z Trabiwarsaw nie pofatygował się na spot CT
A ja z kolei będąc na spotkaniu TW Ciebie Fasol nie widziałem. Co ty chcesz łączyć ? Kamerki internetowe ???:-DDDD |
|
|
|
 |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2008-06-23, 19:36
|
|
|
Co ty chcesz łączyć ? Kamerki internetowe ???:-DDDD
a to tak teraz się odbywają spoty CT? :> |
|
|
|
 |
Fasol
Gość
|
Wysłany: 2008-06-23, 20:20
|
|
|
| Magik nie każdy akurat ma czas na każde spotkanie. Ja napisałem tylko ile na ogól trabantów można zliczyć. Szkoda,że tylko na jedno się pofatygowałeś,ja byłem na większosci... PZDR |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2008-06-24, 12:28
|
|
|
| Słuchajcie, pamiętam jak z Prezesem na rajdzie wpadliśmy na pomysł zorganizowania spotu celem pośmigania na kartingach- jest tego sporo w Warszawie. Sporo zabawy, koszta niewielkie, a chyba trochę to ciekawsze niż stanie przy autach. Kwestia dogadania, co Wy na to? |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2008-06-24, 12:50
|
|
|
| jestem za. tak czy siak zamierzam częsciej się pojawiać i posypie głowę popiołem przy najbliższej okazji gdyż zgrzeszyłem mową uczynkiem i spotów zaniedbaniem |
|
|
|
 |
Zbyszek 601
Gość
|
Wysłany: 2008-06-24, 13:48
|
|
|
| A ja nie dziwię się że mało ludzi przyjeżdża - wiadomo, z czasem stara ekipa się wykrusza. Zawsze jednak dziwiło mnie podejście "starych" do pojawiających się czasem nowych twarzy na spotach - prawie nikt się do nich nie odzywał, siedzieli sobie tacy onieśmieleni w aucie, po jakimś czasie odjeżdżali z twardym postanowieniem że więcej się nie pojawią. Takich ludzi naliczyłem conajmniej kilkunastu od czasu, kiedy zacząłem zjawiać się na spotach. Ilu było w wśród nich ludzi pomysłowych, pełnych chęci i świeżości - tego nigdy się nie dowiemy, także tego ilu z nich przekazało swoją opinię o hermetyczności trabanciarskich spotów swoim kolegom. A szkoda. |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2008-06-24, 21:54
|
|
|
No to dajcie znać jak coś uradzicie....