Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TRABANTpage
Autor Wiadomość
Michał MACU Mac
Gość
Wysłany: 2005-02-23, 14:07   

Witam wszystkich... Powstał własnie nowy vortal o Trabancie :) Chciałbym aby był to sajt, gdzie będzie można znaleźć wszystko co się potrzebuje, także nawołuje wszystkich Trabanciarzy o pomoc w budowie!
Jeżeli macie jakies materialy przyslijcie je do mnie na juni07@wp.pl , bede wam bardzo wdzieczny. Przysyłajcie zdjecia swoich maszyn wraz z opisami. Niech wreszcie powstanie tan jeden, jedyny sajt gdzie bedzie mozna znalezc wszystko co zwiazane z Trabem!

Zapraszam na www.TRABANTpage.glt.pl

Wariat
Gość
Wysłany: 2005-02-23, 21:10   

Wg. mnie i tak żadna strona nie przebije strony CT. Ta strona jakby nie było jest najbardziej znaną w Polsce(tak mi sie wydaje) stroną o Trabantach i tak mam nadzieje zostanie...

Michał MACU Mac
Gość
Wysłany: 2005-02-23, 21:49   

Wiem... wiem o tym, ale pomysl takze, iz Cartoon Trabant istnieje od kilku dobrych lat, lecz pamietaj ze co nowe, nie znaczy ze gorsze (ale tez nie lepsze), Trabant page tak naprawde istenieje od 2003 roku i byl jedna z najchetniej odwiedzanych stron w Polsce.. Jednak z braku czasu przestalem nad nia pracowac no i wszyscy zapomnieli :( Niestety prowadze strone sam, nie powiem ze przydaly by sie jeszcze chociaz ze 2 solidne osoby...

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-02-26, 11:57   

Niech wreszcie powstanie tan jeden, jedyny sajt gdzie bedzie mozna znalezc wszystko co zwiazane z Trabem!

Ciekawe co na to Paplo powie ;)))

Michał: poogladaj strony w necie jest juz sporo takich gdzie jest mnostwo informacji o Trabantach, jest tez pare gdzie prawie wszystko mozna znalezc...

Tak na marginesie to nie grzeszysz skromnoscia z ta jedna z najchetniej odwiedzanych... ;)

A przy okazji poszukaj tu na forum watkow o robieniu pick-upa - o ile pamietam nie byl to zbyt popularny temat rozmow...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi