|
Trabant- camping |
| Autor |
Wiadomość |
Zyzański
Gość
|
Wysłany: 2005-03-12, 13:26
|
|
|
Witam Wszystkich i pozdrawiam z Zakopanego! Mam pytanie: czy może Ktoś się orientuje jaka jest możliwość kupna w Polsce "namiotu" na Trabanta. Chodzi mi o "namiot" do spania umieszczany na dachu samochodu. Na zlocie w Zwickau widziałem parę takich namiotów na Trabantach, ale wtedy nie myślałem nad tym...
Z góry serdeczne dzięki za każdą informacje na ten temat.
Michał Zyzański |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 00:24
|
|
|
| kupić - graniczy z cudem. samemu zrobić trza! w tym roku w zwickau chcę zrobić dokładniejsze zdjęcia i może się za to zabiorę. mam już przyssawkowy duży oryginalny bagażnik od p50 kombi, to dobra baza na namiocik dachowy:) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 12:16
|
|
|
Widzialem kiedys na e-bay.de - cena byla okazyjna - 900...
... euro ! |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 13:58
|
|
|
| moim zdaniem koszt roboty się zamknie w 1000pln, tylko dokładnie trzeba zrobić fotki w ZWCK. fajny bajer, bo od ziemi nie ciągnie. tylko jest jeden problem-autko z tym bajerem na dachu dużo więcej pali. a jak jest to 500 czy 600, to i dużo słabiej ciągnie ten i tak słaby silniczek. |
|
|
|
 |
Czajnik
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 18:52
|
|
|
| Dwa lata temu widziałem ogłoszenie w gazecie sprzedam namiot na trabanta nowy cena 800 zł i zawaliłem bo stracilem namiary |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-04-23, 10:10
|
|
|
To tylko w kategoriach bajeru można rozpatrywać, bo:
- jak ktoś chce spać w trabim to miejsca jest pod dostatkiem - chyba że ktoś ma (tak jak ja teraz) fotele starego typu, które się nie rozkładają - albo kubły.
- za tyle można kupić namiot rodzinny dwu albo i trzysypialniowy |
|
|
|
 |
|
|