|
Dot. kradzieży Trabanta w okoliach Siemnianowic Śl. |
| Autor |
Wiadomość |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2008-01-02, 13:14
|
|
|
Otóż wczoraj zostałem zatrzymany do kontroli drogowej przez mobilny patrol i w czasie kontroli dokumentów oznajmiono mi że powodem jest kradzież Trabanta z okolic Siemianowic. Sam sposób zatrzymania był tez ciekawy bo dogonili mnie na skrzyżowaniu przy Kossutha przy oś. Witosa i za mostem na wiśniowej kogut i na pobocze. Wyskoczyło odrazu dwóch jeden łapa na kaburze i standardowa rozmowa. Jak juz zaczałem pytać jakiego ukradli czy polo czy 601 to już nie wiedzieli.
PYtam może ktoś coś wie że serio skroili traba czy poprostu policja se zagadywanke robiła patrząc czy trzeźwy jestem bo nowy rok a drogi puste a było przed 24 już.
Swoją drogą byłem bardzo pozytywnie zaskoczony bo to wygląda jak motyw z reklamy co ukradli malucha w którym 4 nie wchodzi: Weźcie sie przelećcie.
Jak ktoś coś wie to dajcie znać. Jestem mega ciekawy czy serio POlicja już zaczeła sie interesować Trabantami. Premier mówił odczujecie poprawę.... |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-01-02, 13:49
|
|
|
| ej ale to niezle głąby z tych policjantow. skoro maja zgloszona kradziez i nawet nie wiedza jaki model. Czyli jak maja zgloszenie ze zaginął dajewo matiz to zatrzymuja wszystkie, ktore sie nawiną? bezsensu. Chyba se jaja chlopaki zrobili, albo sami byli na kacu. Bo powinni znac przynajmniej rejestracje i kolor pojazdu. No marka i model to oczywista sprawa, ale dla niektorych trabant jest tylko jeden.. |
|
|
|
 |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2008-01-06, 12:40
|
|
|
| Voo Doo ty to masz pecha do panów policjantów, a nawiązując do reklamy - cuda się zdarzaja ale nie warto na nie liczyć. |
|
|
|
 |
|
|