Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
mam pomysła
Autor Wiadomość
Dariusz Drabik
Gość
Wysłany: 2007-09-14, 21:45   

wiec tak, ostatnio sobie wymysliłem ze bardzo chetnie zobacze Amsterdam, moje pytanie : a moze wypad z polski trabami do tego "pieknego " miasta na wekend?
napiscie co o tym myslicie

mitek
Gość
Wysłany: 2007-09-14, 21:53   

może i bym sie wybrał ale coś mi się słyszało że tam 2Takty nie wpuszczane są tak samo jak w Danii i jeszcze w kilku innych krajach

Dariusz Drabik
Gość
Wysłany: 2007-09-14, 22:06   

no nie pomyslałem

miedelnica
Gość
Wysłany: 2007-09-14, 22:16   

ludzie takie pierdoły powtarzają że się niedobrze robi... to jakim cudem istnieje tam klub trabanta? no i gdzie nie są wpuszczane? na granicy z niemcami? dobre... o niemczech też tak kiedyś mówili,że do niemiec trabanta nie wpuszczą... w holandi nie można jedynie mieć haka holowniczego jednoczęściowego (bez ściąganego zaczepu), lub jechać z dwuczęściowym niezdjętym gdy się nie holuje nic za trabantem. a amsterdam jest pikny i warto jechać

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-09-15, 07:28   

Może istnieć na takiej zasadzie że są to zarejestrowane auta w holandii i puki ich nie zezłomują to nic im nie zrobią. A od egzekwowania czy auto może czy nie może jest Policja skoro to jest strefa Shengen. Czyli jeździsz sobie dopuki nie bedzie kontroli... Owszem to tylko logiczna hipoteza bo nie wiem jak jest w rzeczywistości. Ciekaw jestem tylko jak długi miałby być ten weekend hehe bo chyba zaczynał by sie w piątek wieczorem a kończył w niedziele wieczorem następnego tygodnia :)

gonzo
Gość
Wysłany: 2007-09-15, 10:22   

tak. nie wpuszczają też skuterów i motocykli. jasne. wbijta se do głów ze masz pojazd zarejestrowany, ważny przegląd i oc to mozesz po UE jeździc w te i wewte. a przyczepic to sie mogą do stanu technicznego.

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2007-09-16, 10:01   

a do Zwickau to niby wszyscy na lawecie jezdza :D

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2007-09-16, 12:29   

może i bym sie wybrał ale coś mi się słyszało że tam 2Takty nie wpuszczane są tak samo jak w Danii i jeszcze w kilku innych krajach

a to dobre :)))))))))))))))
:))
:)

g-olab
Gość
Wysłany: 2007-09-18, 19:02   

ja jestem za ale czemu tylko na weekend

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi