|
601 promili czyli WIELKOPOLSKA się bawi 16 listopada |
| Autor |
Wiadomość |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2007-11-09, 17:10
|
|
|
601 promili czyli WIELKOPOLSKA się bawi 16 listopada
okej towarzysze
Zadzwoniłem do wszystkich których telefony mam by ustalić termin naszego najbliższego spotkania. Wybór padł na łikend 16-18 listopada. Obrzydliwie formalnie rzecz ujmując: na 9 osób (par) ankietowanych dwóm kategorycznie nie pasowała sobota, dwóm raczej pasowała sobota niż piątek a pięciu było wszystko jedno z naciskiem na od piątku do niedzieli
Zatem w piątek 16 listopada trabanciarze z WLKP młotkują się gdzieś na mieście. "Gdzieś" czyli gdzieś, ale nie wiadomo jeszcze gdzie. Ponieważ będzie nas z półtora tuzina, to trzeba zarezerwować jakiś duży stolik. To już pozostawiam koledze Poznaniakowi, który poznańskie speluny zna jak chyba nikt z nas
Oczywiście na nasz "Tour De Bar" zapraszamy wszystkich, nie tylko tych z którymi mogłem się skontaktować. Więc niech nikt się nie czuje pomięty a wszyscy zaproszeni.
Za dzień luba dwa podamy dokładną godzinę i miejsce w którym będziemy się konsolidować
poDDR |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2007-11-10, 00:52
|
|
|
Witam!
"Tour De Bar" tudzież "Tour De Pub" lub "Tour De ..." to trasa komiwojażera (jak najkrótszą drogą obejść wszystkie pkt) Ja sie pisze moze byc nawet od piątku do niedzieli |
|
|
|
 |
WojtasCB_Serwis
Gość
|
Wysłany: 2007-11-10, 19:32
|
|
|
MoGiLnO dopisze na 100 %
PzDDR |
|
|
|
 |
Przemysław Blaszka
Gość
|
Wysłany: 2007-11-12, 07:29
|
|
|
Prosze o podanie konkretnej godziny bo moze kogos z trabanciarzy ode mnie wykombinuje.
tak jak Jamson napisal o 21 mozemmy leciec do knajpy ale spotkac sie bym proponowal troszke wczesniej.
pozDDRawiam! |
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2007-11-12, 16:39
|
|
|
Spotkamy się o 19:00 w PUBie na Szyperskiej, za ZAKiem. Nie wiem jak się nazywa ale jak kolega Jamson nam powie to będzimy wiedzieć
PIĄTEK GODZINA 19:00 UL. SZYPERSKA POZNAŃ ŁELKOM HERCLIŚ RYBIATA |
|
|
|
 |
Jamson
Gość
|
Wysłany: 2007-11-12, 17:51
|
|
|
Kolega Jamson powie ;D Pub się nazywa "Highway" Sale rezerwuje na 20 osób ale moge na więcej zawsze zarezerwować wszystko od was zależy. jak macie jakieś pytania to tu jest kontakt do mnie 663-571-390.
P.s
Dokładny adres jest Szyperska 3
P.S 2
Jak chcecie moge wam nawet cennik podać w końcu pracowałem tam kilka miesięcy ;P |
|
|
|
 |
Trabrygada
Gość
|
Wysłany: 2007-11-12, 22:18
|
|
|
| ty hrabia kutwa:D zalatw noclega:P |
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2007-11-13, 11:35
|
|
|
Siet fak demyt!
Siedzę w robocie i właśnie się dowiedziałem że w piątek mam być w Berlinie (o szajse)
Więc nas niestety nie będzie. Wprawdzie jest mała szansa że będę wracał jeszcze tego samego dnia wieczorem przez Poznań to może mnie zostawią panowie w okolicy Szyperskiej i dobiję do Was... oby... No ale żonki nie będzie bo pociągi z Kalisza chodzą belejak.
W każdym razie bawcie się dobrze i mam nadzieję że jednak dozobaczenia . |
|
|
|
 |
Piotr Bittner
Gość
|
Wysłany: 2007-11-13, 14:15
|
|
|
| ja Cie moge z dworca odebrać Kubo!!! hrabia niech lepiej załatwi nocleg dla pana J. |
|
|
|
 |
Trabrygada
Gość
|
Wysłany: 2007-11-13, 16:10
|
|
|
| eheh:D bylo by see jak przyjade to poznym popoludniem albo wieczorasem to mnie piotras odbierzesz:D chyba ze sie uda to traburgiem:P |
|
|
|
 |
Przemysław Blaszka
Gość
|
Wysłany: 2007-11-15, 08:19
|
|
|
Ha to już jutro sie widzimy:)
No JoHn'ek wpadasz wpadasz!
Eutyfronik liczymy na Ciebie!!!
To do zobaczenia:)
PozDDRo!!! |
|
|
|
 |
WojtasCB_Serwis
Gość
|
Wysłany: 2007-11-15, 09:31
|
|
|
| Ja wezme dzionasa pod swoje skrzydła :) |
|
|
|
 |
Trabrygada
Gość
|
Wysłany: 2007-11-15, 23:47
|
|
|
| ha ha ha Wojtas mysli ze bede go sluchal:P lecimy na 2traby wiec bedzie smiesznie:P |
|
|
|
 |
Jamson
Gość
|
Wysłany: 2007-11-16, 00:40
|
|
|
| jak byście potrzebowali holu moge pomóc ;D (Patrze tu na Ciebie dzionek ;D) |
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2007-11-16, 08:56
|
|
|
Dzięki Piotrek za pomoc, ale niestety nic z tego. Jadę dziś wracam w sobotę więc niestety nie dotrzymam Wam towarzystwa. Stuknijcie się za mnie i żonkę kufelkami i mołej zabawy.
PS: jak byście mieli w sobotę rano dylemat ALKAPRIM czy ALKASELZER to wam podpowiem że ALKAPRIM... dlaczego? Bo się ciszej rozpuszcza
pozDDR |
|
|
|
 |
|
|