|
poszukuję migomatu |
| Autor |
Wiadomość |
d-mol
Gość
|
Wysłany: 2007-08-13, 15:19
|
|
|
WITAM!
poszukuję migomatu do wypożyczenia na parę dni, najlepiej w Warszawie lub jej zachodnich okolicach. oczywiście bez gazu i drutu- wszystko załatwiam samodzielnie. Obsługą zająłby się doświadczony spawacz (nie ja).
Bardzo proszę o pomoc!! Trabi wymaga szybkiej interwencji chirurga duroplastycznego...
mail: d-mol@tlen.pl
gg: 2020677
tel: 605-497-705
z góry dzięki
Pozdro Kartonowcy!! |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2007-08-13, 16:43
|
|
|
| Duroplastów to raczej nie pospawasz;) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-08-13, 17:37
|
|
|
| Ja zawsze trochę sceptycznie. Co to za doświadczony spawacz bez migomatu ??? |
|
|
|
 |
d-mol
Gość
|
Wysłany: 2007-08-14, 09:17
|
|
|
może trochę źle ująłem charakter operacji...
muszę pouzupełniać braki w podłodze i dospawać próg.
doświadczony spawacz bez migomatu to taki, który pracuje jako spawacz, ale nie zarabia tyle, żeby wydać 1000 pln na wymarzony sprzęcior. Uprzedzając wasze kolejne wątpliwości- nie może pożyczyć spawarki z pracy. Gdyby była taka możliwość, już bym miał wszystko pospawane...
p.s. a tekst o spawaniu duroplastów przywodzi mi na myśl opinie właścicieli rdzewiejących poldolotów: "spawarki nie mam ale mogę pożyczyć ci nożyczki i klej do papieru"!!
mam tylko nadzieję, że znajdzie się ktoś życzliwy w klubie, do którego mam zamiar niedługo się zapisać... |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
|
|
|
 |
d-mol
Gość
|
Wysłany: 2007-08-14, 10:56
|
|
|
zadzwoniłem do tej firmy. 100 pln/doba + 800 pln kaucja.
w jeden dzień pewnie się nie wyrobię więc wychodzi 200-300 zł. Zrzucamy się z kolegą po 300 i mamy nówkę (może niezbyt wypasioną, ale zawsze).
Raczej poszukam jeszcze prywatnie, ale dzięki!
pozdro |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2007-08-26, 20:16
|
|
|
| Za 800pln kupisz dobra spawarke. Ja kupilem, mimo ze na poczatku srednio bylem do niej przekonany, ale teraz jak robie remont auta to nie narzekam. Topi blache dobrze. Moze nie jest zbyt mocna, ale progi itd nie potrzebuja duzej mocy. Moja spawarka to Flora z allegro. ;) |
|
|
|
 |
|
|