Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
woodstock 07
Autor Wiadomość
machoony
Gość
Wysłany: 2007-07-07, 12:05   

W dniach 3 - 4 sierpnia 2007 r., w Kostrzynie nad Odrą odbędzie się XIII Przystanek Woodstock – największy otwarty festiwal rockowy w Europie, organizowany przez Fundację Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy.

ktoś się trabem wybiera?

ja jadę z mysłowic :)

shardac
Gość
Wysłany: 2007-07-08, 01:06   

łoo :)

myslalem nad odwiedzinami, ale mi wchodzi na praktyki i sie nie zerwe ;/

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2007-07-09, 05:21   

A my owszem piszemy się i na 99% przyjedziemy. Jeśli ktos ma zamiar jechac niech pisze - może w końcu traby bedą miały własna wioske trabanciarska na woodstocku. A woodstock polecam - nie ma to jak namioty za free, muza na okragło i piwo po 3,5. Dla mniej zamoznych opłaca sie bardziej niż zlot. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam.

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2007-07-09, 05:24   

Acha, machoony...my jedziemy prosto znad morza, wiec jedynie droga powrotna do Mysło wchodzi w gre. Kto bedzie jechał z Pomorza?

szkielu
Gość
Wysłany: 2007-07-09, 13:16   

ja tez chyba przypełznę. tylko nie wiem jeszcze czy trabantolotem czy innym transportem

warcab
Gość
Wysłany: 2007-07-09, 13:44   

to moze by tak zrobic wisoke Cartoon Trabant, niekoniecznie musza byc nawet wozy, wystarcza ludzie wiadomo po piwku sie nie prowadzi:P
ja ciagle to rozwazam niewiem jak z urlopem w robocie

bRq
Gość
Wysłany: 2007-07-09, 16:11   

Mnie raczej nie bedzie. Bylem juz chyba 7 razy... w zeszlym roku nie bylem i w tym sie tez nie zapowiada.

machoony
Gość
Wysłany: 2007-07-09, 23:29   

Anamoon & Rambo: kiedy jedziecie?
ja prawdopodobnie 31.07 po pracy czyli po 22 ze śląska wyjade. Chce wjechać na pole ;)

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2007-07-10, 14:16   

Oj pierwszego sierpnia jak przybędziesz to możesz miec problem z wjazdem na pole. Nie dasz rady wcześniej? no chyba że ochrona cię puści jak powiesz że do nas chcesz dołaczyc (my tam bedziemy dużo wcześniej) więc może cie wpuszczą. Ewentualnie zadzwonisz jak bedziesz na miejscu to sie cos załatwi.

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2007-07-10, 14:20   

A ty sie Warcabku postaraj. Szkielu nie ważne czym przyjedziesz...Machoony, my bedziemy koło 30 lub 31 lipca, a może nawet wcześniej, to zależy jak długo zabawimy nad morzem.

machoony
Gość
Wysłany: 2007-07-10, 16:21   

Może być ciężko ale spróbuje wyrwać się dzień wcześniej z pracy. Dwa lata temu jak chciałem wjechać na pole w środę (godzinę przed naszym przyjazdem dopiero zabronili wjechać na pole) udało się załatwić wjazd bo pościemnialiśmy, że jestem niby organizacją pozarządową.
Może w tym roku tak można by pogadać? :)

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2007-07-10, 21:56   

no myślę, że nie będzie źle zwłaszcza że będzie nas więcej.

machoony
Gość
Wysłany: 2007-07-11, 19:12   

gdzie nam morzem będziecie się bawić? ja prawdopodobnie pojade na rajd kaszub weekend przed woodstockiem, to moze tez bym pojechal z nad morza :)
mysle jak to zrobic..

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2007-07-11, 19:20   

I tu jest problem bo do końca jeszcze nie wiemy - wszystko wyklaruje się w weekend.

machoony
Gość
Wysłany: 2007-07-11, 19:21   

ok to sie jakos zgadamy jeszcze co i jak :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi