Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlot Cudu nad Wisłą Radymin 15 sierpnia 2007
Autor Wiadomość
Pero500
Gość
Wysłany: 2007-08-13, 10:02   

Zostałe poproszony przez Karola o przekazanie iformacji
więc to robię:
Witam! Dostałem od znajomego zaproszenie i prośbę bym rozesłał je dalej:) Otóż dnia 15 sierpnia br w Radyminie i okolicach organizowany jest kolejny Zlot Cudu nad Wisłą. W tym roku organizatorzy zapraszają posiadaczy zabytkowych samochodów oraz motocykli. Spotkanie ma miejsce o god 10.15 na stacji benzynowej, chyba Petrochemii na ul. Szosa Jadowska, koło stacji kontroli pojazdów w Wołominie, jakies 500 m od skrzyżowania z ul. Niepodległości (nod świateł w kierunku Tłuszcza (jadąc Warszawy w kierunku Wołominanależyjechać tąże ulicą w kierunku Tłuszcza - www.mapa.szukacz.pl - tu bedzie dokladniejsza mapa). O 10.30 wyjazd do Radymina i tam postój okolo 1,5 h. Nastepnie wyjazd do Ossowa, potem powrót do Radzymina, gdie będzie zakończenie zlotu, jakis grill, napoje i wręcenie nagród. Zlot biegnie się z obchodami 87 rocznicy Bitwy Warszawskiej wiec zapowiada sie troche przy okazji atrakcji.
W razie pytań - podaję nr do jednego z organizatorów - 602 262 914 i ew. do mnie 667 215 769 - ja nie mam dostepu do netu wiec nie odpisze.
Bylem na tym zlocie 2 lata temu i było fajnie -- wiec - ZAPRASZAM!!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi