|
Motirex-pytanko |
| Autor |
Wiadomość |
Łukasz
Gość
|
Wysłany: 2002-10-24, 14:19
|
|
|
Witam!!! Brac Trabanciarska-znow potrzebuje waszej pomocy. Otoz zdecydowalem sie na kapitalke silnika w moim 601. Dzieki Waszej uprzejmosci dowiedzialem sie o sklepie Motirex. Wszystko fajnie bo maja konkurencyjne ceny i dupy nie trzeba ruszac z chalupy, ale:
1)pierscienie tlokowe kosztuja 12.20- czy jest to cena za komplet na jeden tlok czy dwa, i czy jest z watem?
2)co oznacza skrot st przy simmeringu. Starytyp?jezeli tak to czy do 601 z 1990 moge zalozyc?
3)jakie elementy zawieraja uszczelki silnika? tzn.jakie usczelki?
4)czy warto kupywac tloki w tym sklepie skoro kosztja 30 zl,a w sklepie"normalnym" 57? czy nie jest to lipna jakosc?
Z gory dzieki serdeczne-pozdrowienia i do zobaczenia na trasie.
Lukasz "Cartman_21" WPZ F203 |
|
|
|
 |
Łukasz
Gość
|
Wysłany: 2002-10-24, 14:21
|
|
|
| AAAA jeszcze jedno- czym rozni sie przedni tlumik oryginalny od prywaciarskiego? Ktory warto kupic? |
|
|
|
 |
PREZES
Gość
|
Wysłany: 2002-10-24, 15:32
|
|
|
Njlepiej jak skierujesz te pytania do sklepu motirex. E-mail motirex@skrzynka.pl . Pozdrawiam
[%sig%] |
|
|
|
 |
Łukasz
Gość
|
Wysłany: 2002-10-25, 09:47
|
|
|
No fajnie tylko juz wysylalem te pytanka i brak odpowiedzi do dzisiaj :)
Moze cos Wy wiecie??? |
|
|
|
 |
Skazoo
Gość
|
Wysłany: 2002-10-25, 09:57
|
|
|
Po pierwsze: Czy robiłeś jush remont silnika ? Jeśli nie to pogadaj z kimś kto robił bo niepotrzebnie się nalatasz a nic nie załatwisz :)
PS Kupowanie tłoków bez pierścieni mija się z celem. Tłok ma być kompletny tzn tłok, pierścienie, sworzeń :))
[%sig%] |
|
|
|
 |
Michał Olejniczak
Gość
|
Wysłany: 2002-10-25, 10:00
|
|
|
Ja wiem że oni odpowiadają tylko jak ich zmieszasz z błotem albo coś
Tak naprawdę to ja też miałem z tym problem, dopiero po moim ostrym mailu że są niekompetentni i że nie przyjmę zamówienia (chodziło o potwierdzenie przyjęcia zamówienia i czas realizacji), to mi coś tam odpowiedzieli a ceny są z VAT'em
[%sig%] |
|
|
|
 |
Łukasz
Gość
|
Wysłany: 2002-10-25, 10:23
|
|
|
No fajnie tylko juz wysylalem te pytanka i brak odpowiedzi do dzisiaj :)
Moze cos Wy wiecie??? |
|
|
|
 |
Łukasz
Gość
|
Wysłany: 2002-10-25, 10:27
|
|
|
| Jezeli chodzi o silnik to juz jest w czesciach. Tylko wlasnie teraz chce to wszystko jakos do kupy :) skompletowac. a kupienie tych pierscieni moze okazac sie problemem tak jak juz mowilem-nie chce kupic przez przypadek dwoch kompletow. A to ze tloki kupuje sie z pierscionkami i sworzniem to wiem od 8 lat> Ale dziki za przypomnienie. :) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2002-10-27, 20:59
|
|
|
Juz pisalem w innym watku o mojej przygodzie z Motirexem...
Byli na tyle bezczelni ze wyslali maila ze towar zostal wyslany -
a przesylka przyszla dopiero 2 tygodnie pozniej (wyslana dzin wczesniej)...
Mam to samo wrazenie - dopiero jak sie ich opieprzy to odpowiadaja, a nawet w koncu gosc do mnie dzwonil.
[%sig%] |
|
|
|
 |
Bartosz Lewandowski
Gość
|
Wysłany: 2002-10-28, 00:12
|
|
|
Powiem wam tak... jestem z Łodzi do Sosnowca mam jakies 200 km... i byłem w sklepie jush dwa razy... na ich częściach( + małe moje przeróbki ) zrobiłem swój silnik ma 13000 km i chodzi jak pszczólka :) a ostatnio jak kumplowi kupowałem u nich pierścienie to zapłaciłem 8 zloty !!!!!!!!! za komplet na dwa gary :)...... POLECAM TEN SKLEP Z CAŁEGO MIKSOLOWEGO SERCA... Człowiek który go prowadzi jest naprawdę spoko :).. Oby takich sklepów było więcej :)
[%sig%] |
|
|
|
 |
|
|