|
Żółte polo stojące na pogoni w Sosnowcu (akademiki) |
| Autor |
Wiadomość |
ali
Gość
|
Wysłany: 2007-03-22, 01:50
|
|
|
Czy ktoś zna traba polo sedan żółty z czarnym napisem "Yellow Submarine" na klapie bagażnika.
Z tego co widziałem to kierowcą jest dziewczyna.
Trab stoi na osiedlu akademickim na pogoni w Sosnowcu |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-03-22, 12:42
|
|
|
| a co poderwac bys chiał? :-p |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2007-03-22, 13:09
|
|
|
:-)
Interesuje sie kto to bo stoi 100m od mojego traba a nie znam to troche głupio... |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2007-03-23, 00:04
|
|
|
| Jasne że by chciał a to że ja stoje 300 metrów od twojego traba przeważnie to sie nie przyznajesz :P |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2007-03-23, 02:22
|
|
|
| a ty parkujesz kilka metrow obok, a mozna powiedziec ze zajmujesz mi miejsca parkingowe pod tp :) a ja ci olej kupuje :P |
|
|
|
 |
cizik
Gość
|
Wysłany: 2007-03-23, 08:46
|
|
|
Jedna polówka znikneła z pogoni to pojawiła sie nastepna :)Czyli liczebnosc trabów na pogoni nie zmieniła sie.
Pozdrawiam z wysp |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2007-03-23, 13:28
|
|
|
No i nie dowiedziałem sie (( |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2007-03-23, 15:21
|
|
|
| Jak to Alan mówił na wydziale informatyki sa fanatycy IFA carów bo mamy przeważnie dwa traby i trzy wartburgi oprócz polówki, w której alan sie zakochał regularnie widze stara 601 i syrenke prowadzone przez dziadków. A Machoony sorry ja jestem u siebie :D. Dzisiaj zostawiłem ci to miejsce przy krzaku :P |
|
|
|
 |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2007-03-23, 20:03
|
|
|
| że wię wtrące - tez widziaąłm wsponianego traba bodajże na ulicy Zegładowicza gdzie mam uczelnie. Powiem więcej - widziałam innego: bordowo - beżowy trabant pick up, dosyc odpicowany. Jest wystawiony na allegro, ale własciciel mi nie odpisuje na maile:( ktos cos wie moze? |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2007-03-25, 19:30
|
|
|
Macie problem następnym razem jak sie pojawi jakiś nowy Trabik pod uczelnią wystarczy zostawić kartkę ze swoim nr za wycieraczką.Poprośić o kontakt może się ktoś odezwie a tak to będziecie gdybać kto to był i nigdy się nie dowiecie.
-------------------------------------------------------
Trabant601s rocznik 85
------------------------------------------------------- |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2007-03-26, 12:26
|
|
|
| liczyłem na to że przegląda forum i sie odezwie osobiście |
|
|
|
 |
Przemysław Józefacki
Gość
|
Wysłany: 2007-03-28, 14:47
|
|
|
tez widziaąłm wsponianego traba bodajże na ulicy Zegładowicza gdzie mam uczelnie. Powiem więcej - widziałam innego: bordowo - beżowy trabant pick up, dosyc odpicowany. Jest wystawiony na allegro, ale własciciel mi nie odpisuje na maile:( ktos cos wie moze?
Obydwa traby to jedna rodzina. Kontakt 602-660-537 |
|
|
|
 |
|
|