|
Gielda - zasady, bulwersacje itd |
| Autor |
Wiadomość |
Daniel Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2002-10-21, 23:15
|
|
|
Brat (znaczy się Paplo) słusznie się bulwersował w temacie obecności ogłoszeń na forum. Zamieszczajcie je na Giełdzie. Już się postarałem i domazałem linka pod logosem.
Wprowadzano także zgodne z regulaminem Giełdy ograniczenie co do czasu przebywania tam ogłoszenia. Jest to 31 dni. Po tym okresie ogłoszenie wędruje do kosza (do /dev/null czy >nil: jak kto woli hehe).
Brak tego ograniczenia mogło bulwersować nowych ogłoszeniodawców, że ich ogłoszenie wciąż tonie na dole. Teraz będzie podchodzić ku górze wraz z wypadaniem starszych. Jest sprawiedliwie myślę.
To miłego handlowania.
[%sig%] |
|
|
|
 |
Łukasz
Gość
|
Wysłany: 2002-10-22, 10:16
|
|
|
Siemka Danielu!!!
Sądze, ze co do umieszczania ogłoszen na forum masz racje.Od tego słuzy gielda. Nie moge zrozumiec tylko, czy to az tyle trudu trzeba sobie zadac aby kliknac link z napisem "GIEŁDA"??? Nie pojmuje takich ludzi.
Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Traberów.
Łukasz P601 WPZ F203
(0501) 421 951 |
|
|
|
 |
Daniel Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2002-10-22, 10:18
|
|
|
Link na forum do Gieldy jest od wczoraj wieczorem :))))
[%sig%] |
|
|
|
 |
dc.
Gość
|
Wysłany: 2002-10-22, 13:02
|
|
|
Mam propozycję żeby nie akceptować ogłoszeń bez ceny.
Jeśli sprzedający nie może sie zdecydować to niech zaproponuje jakąkolwiek cenę i dopisze że do negocjacji albo niech wrzuci towar na aukcję w allegro :)
Mnie osobiście denerwują ogłoszenia bez cen (i myślę że nie tylko mnie).
Jeśli nie ma ceny to ignoruję takie ogłoszenie. Powinna być nazwa oraz opis towaru plus cena i wtedy się można zastanawiać.
PS. Może niektórym wstyd się przyznać jak dużo chcą za daną część lub samochód :)))
Pozdrawiam wszystkich
dc. |
|
|
|
 |
Daniel Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2002-10-22, 18:58
|
|
|
No niby zgoda. Wszystko racja. Ale ja skłaniam się czasowo do APELOWANIA do szanownych handlowców, że "klient nasz Pan". Nie bedziemy tak drastyczni. Czasowo :)
Podawajcie cene !!!
[%sig%] |
|
|
|
 |
|
|