Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
MIKOŁAJKI - kontynuacja
Autor Wiadomość
JaJer
Gość
Wysłany: 2006-10-13, 15:47   

Witam.
Już od dłuższego czasu chodzi mi po głowie kontynuowanie tradycji zlotów grudniowych (MIKOŁAJKI).
Mam propozycję nie do odrzucenia:
Termin: 8 - 10 grud. 2006.
Miejsce - Skarszewy (ok 60 km od Gdańska)
Dla zachęty: pokoje 4-ro osobowe w ogrzewanym budynku, możliwość zamówienia pełnego wyżywienia (śniadanie, obiad, kolacja) Na miejscu parking, miejsce na ognisko itp.
Koszt: noclegu 20 do 25PLN (zależy ile osób będzie ogrzewanie obiektu podnosi cenę jak mniej to drożej i odwrotnie) śniadanie ok. 10 PLN, obiad ok. 12 PLN i kolacja ok. 8 PLN.
Na miejscu jest sala balowa i konferencyjna.Jest miejsce do organizowania konkursów i szaleństw. Dwa sklepy zaopatrzone w to co trzeba na zlotach.Po piwo nie trzeba się ruszać bo jest na miejscu. Jeśli znajdzie się min. 40 osób to mamy niższe ceny.
Inne atrakje zlotowe mam w głowie i jak zlot dojdzie do skutku to je przedstawie.

Zapraszam do przemyśleń. Na rozmowę jestem umówiony 23 października, wstępną odbyłem dzisiaj z właścicielem obiektu.

Pozdrawiam

PS
W 3mieście ceny znacznie odbiegają od skarszewskich, myślę ze znajdę sponsora, ale to przyszłość (najbliższa)
JaJer

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2006-10-13, 17:05   

Jajer niezły pomysł masz. Biorac pod uwagę, że naszym trabim dojechalismy z Katowic do Szczecina (i mielismy tylko 3 awarie)sprawia że do Gdańska też jakoś byśmy dojechali. Tylko wtedy było lato, a tu mówimy o grudniu.Czyli wszystko zależy od tego czy trabi nam się do grudnia nie rozsypie. No chyba że wtedy już bedzie nowy ( i oby lepszy) :)

Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
Wysłany: 2006-10-13, 17:32   

Jajer jestem za ! możesz liczyć na moją pomoc dzwoń!!

zajace
Gość
Wysłany: 2006-10-13, 17:52   

Jestem za...

Ye
Gość
Wysłany: 2006-10-13, 20:43   

:}
z soboty na niedziele napewno jestem ;)

mitek
Gość
Wysłany: 2006-10-13, 22:17   

Jestem za...

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2006-10-14, 10:58   

2 miejsca poprosze :)
Ogrzewanie i wyżywienie.....
Na FULLA:)

Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
Wysłany: 2006-10-15, 17:33   

CO TAKA CISZA brak checi na przyjazd na Pomorze??piście co wy na to czas nagli i trzeba rezerwować termin i osrodek

JaJer
Gość
Wysłany: 2006-10-17, 00:36   

Powitać!
Aby impreza odbyła się potrzebni są chętni na przyjazd. Jeśli pomysł jest kiepski to też proszę o taką informację.
Pozdrawiam.

Ye
Gość
Wysłany: 2006-10-17, 10:19   

tak jak kiedys rozmawialismy Jajer :)
do 3m wpadnie 3miasto + fritzu bydgoszcz + ci ktorym odleglosc nie robi :]

JaJer
Gość
Wysłany: 2006-10-17, 10:49   

Proszę o zgłoszenia na adres: jajer@wp.pl
Do niedzieli 22 paxdziernika przyjmuję zgłoszenia. W poniedziałek 23 października będe miał więcej wiadomości.
Pozdrawiam

Ye
Gość
Wysłany: 2006-10-17, 12:33   

a mzoe ktorys z adminow pofatyguje sie o ogloszenie i liste na stronie glownej ct ?

Ye
Gość
Wysłany: 2006-10-17, 12:43   

btw
jak tam Uć sie czuje na wypad w ansze okolice [; ?
Jak to Lewy napisales to tylko 300 km :]

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2006-10-17, 17:29   

a może i my byśmy się ruszyli? jeśli tylko małżonki nie uziemią w pracy to zwleklibyśmy doopy. w grę wchodzi nawet full-opcja.

czarna limuzyna
Gość
Wysłany: 2006-10-17, 19:28   

Witam to ja Patryk dla znajomych GIZMO bylem ostatnio na zlocie pod klifem mowilem ze potrzebuje przedniej szyby i jakiego mam trampka :) jak uda mi sie zrobic to prawo jazdy to z milo chcecia zabiore sie na Mikolajki a jak nie dam rady to tez sie jakos postaram moze znajde jakiegos zaufanego kierowce ktory tam ze mna pojedzie :) a wtedy pokaze moja czarna limuzyne :):):)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi