|
TRABANTX DIFO poszukiwany jakis kontakt |
| Autor |
Wiadomość |
peeter
Gość
|
Wysłany: 2006-10-21, 07:44
|
|
|
| Witam!!! Po raz pierwszy trafiłem na nie uczciwego trabanciarza, bardzo to jest przykre, ale prawdziwe. Wiec historia jest taka juz dawno jakos w maju czerwcu chciałem sprzedac gaźnik od trabiego 1.1 i kilka innych częsci. Od nośnie gaźnika skontaktował sie ze mną nie jaki"TRABANTX DIFO" i chciał go kupic. Ustalilismy cene itp. Wysyłałem inne paczki i stwierdziłem ze pewnie niedługo pieniązki wpłyną na konto i wysłałem paczke bez zaksięgowania. Wiem ze to może i głupie było,ale miałem zaufanie do ludzi a szczególnie do trabanciarzy. Czekałem na pieniązki i dalej czekam, pisałem meile i nic, raz tylko jakas kobieta mi odpisała ze brat wyjechał na wyspy itp... Jak ktoś ma jakiś nt telefonu lub jakis inny kontakt po za meilem byłbym wdzęczny. Pozdrawia |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2006-10-22, 00:00
|
|
|
| a gdzie to wysłałeś? do lublina? |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
|
|
|
 |
peeter
Gość
|
Wysłany: 2006-10-22, 11:33
|
|
|
dzięki bardzo za pomoc:),ale po długim przeszukiwaniu archiwum w outluku znalazłem dane tego człowieka:) nie wiem czy to jezd zgodne z prawem, ale chciałbym ostrzec przed nieuczciwym obywatelem IV RP:
ZAPLATYNSKI DANIEL
PRZEMYSL
Jeśli ktoś jest z Przemyśla i zna tą osobe to prosze o kontakt. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-10-22, 12:40
|
|
|
| a niech ktoś mi powie lubelski psie, a niech ktoś mi powie lubelski psie- wyrwe z ziemi kija, przypierdolew ryja i skończy sie !! |
|
|
|
 |
peeter
Gość
|
Wysłany: 2006-10-22, 14:10
|
|
|
| Kędzior nie rozumiem o co Ci chodzi, ale chyba nikt nie napisał ze on jest z Lublina. Ten pan jest z Przemyśla w woj. podkarpackim. I może to być ta sama osoba co teraz sprzedaje komplet zaplonowy. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-10-22, 16:07
|
|
|
| nie chodzi o kolsia nie czuj sie urażony. Chodzi o dwuznaczne wypowiedzi miedelnicy któremu zad żal ściska że do lublina trafił pewien trabant którym kiedyś był zainteresowany. |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2006-10-22, 16:27
|
|
|
| kedzior wyluzuj... |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2006-10-22, 17:47
|
|
|
| Kędzieor tak ma :D. No chyba ze wypije. Ale bezemnie bo ja już więcej z nim nie piję po tym co zrobił on i reszta ekipy ze mną na Trabi Expo :D:D:D:D |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-10-22, 18:29
|
|
|
| kedzior widzisz wszystko co zle to Ty :P |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2006-10-22, 19:37
|
|
|
| Kędzior, dziecięca żenada... nie patrzę Twoimi kategoriami...zazdrosny o wszystkie traby w polsce chyba nie mam podstaw być. pytam się czy z lublina bo mój kumpel z krakowa który oprowadza amerykanów trabantem po mieście naciął się na gościa z lublina który sprzedał mu cośtam w ten sposób. potem dzwonił do mnie z żalem... Ksywka była jakoś podobna,nie pamiętam teraz, tak tylko skojarzyłem. |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2006-10-24, 06:59
|
|
|
| kedzior podtrzymam cie na duchu ...Kopernik też była Kobietą |