|
po TRABI EXPO |
| Autor |
Wiadomość |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 17:05
|
|
|
| Grzegorz B i ekipa krakowska - gratuluje. Po raz kolejny zlot full wypas. Kielce pozdrawiaja. |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 17:43
|
|
|
| jako jedyny przedstawiciel Rybnika również gratuluję. Było po prostu... no... qrde... kto nie był niech żałuje i to... no... aż brak mi słów. Ja chcę już następny rok :) |
|
|
|
 |
Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 18:17
|
|
|
| Tu Asia Bolkowa dojechaliśmy cało Bolek nadal zdycha o 17 przyjął pierwszy posiłek którego nie zwrócił :)więc chyba będzie żył.A tak wogóle to zlocik fajowy.Super było zobaczyć znów te same mordki.Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 18:38
|
|
|
No ja też juz dojechałem było super fajnie a nawet lepiej .Pozdrowionka dla wszystkich .Karaoke jak co roku fajne.
Bolek trzymaj sie!!!!!! |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 19:01
|
|
|
Zlot kapitalny:) Super było was wszystkich znowu zobaczyć, pogadać, powyć na karaoke itp. itd:P Tym razem dotarliśmy do Lublina bez problemów i Kędziorowi nawet na fajki starczyło... Bolek dasz radę!!!
PS. Jaki jest najładniejszy kolor trabanta? Dziadkowa szarość:) |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 19:04
|
|
|
| ja ide na odwyk jak czajnik, bo watroba prawie mi juz umarla |
|
|
|
 |
JaGaKi
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 19:13
|
|
|
| To ja poprosze zdjecia ze zlotu :) Bylo fantastycznie i sie bawilem niesamowicie (w szczegolnosci na karaoke wyjac z kędziorem do mikro :P ) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 19:16
|
|
|
| nie wiem co napisać... |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 19:21
|
|
|
no, namyśliłem się :) Do domu dotarliśmy cali, i zdrowi. karaoke było fajne, dalej troche mnie chrypi :)
Podobno byłem w TV :D Cóż mogę więcej dodać, dawno się tak dobrze nie bawiłem (czyt. frydek mistek:). No i dodam sztandarowe o @!#$ :) |
|
|
|
 |
Eugeniu
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 19:22
|
|
|
| Dziękujemy za super zlot, organizatorom należy się szóstka z plusem, a Józkowi to nawet siódemka (za błyskawiczne skręcenie gałki z drążkiem w moim trabancie na trasie kolumny trabantów do Dobczyc), a w ogóle młodzież trabanciarska jest wspaniała ;) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 19:23
|
|
|
| ano i pozdro dla dużego murzyna :) |
|
|
|
 |
Dawid Szejn
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 19:26
|
|
|
| Bylo syper niemoge sie doczkeac nastpenego zlotu.Aha czemu mi neichcieliscie dac mikrofonu móglbym spiewac cała nac heh.A utwór Narcyz sie nazywam w moim wykonaniu to poprostu poezja.Pozdrawiam wszytskich uczezstnikó zlotu |
|
|
|
 |
pawol
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 19:32
|
|
|
| ruda sl. juz dotarla bez przygod i cale szczescie! zlocik pierwsza klasa wielkie brawo dla organizatorow i czekamy na nastepny! pozDDRo |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 19:47
|
|
|
| Dla mnie bomba.Było extra tylko rozczarował mnie brak domku dla mnei który wczęsnie zarezerwowałem razem chlopakami na stronce.no ale cóz przespalisy sie w autach i zyjemy.Pozatym extra super karaoke:-)pozdrawiam i czkeam n trabi expo 5 |
|
|
|
 |
Goodstuff
Gość
|
Wysłany: 2006-10-08, 19:49
|
|
|
Zlot jak poprzednio udany :) Mój Trabik jak poprzednio nawalał. Do Dobczyc dojechał na sznurku.
Podziekowania w pierwszej kolejności dla GrzegorzaB, a także dla wszystkich, którzy zawitali do Krakowa, a w szczególności dla tych, którzy pomagali przywrócić mojego traba do życia Darka, Grzybcia, Miksola, Zbuka, KubyS i niezastapionego Jajera. |
|
|
|
 |
|
|