Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Spot] Poznań
Autor Wiadomość
Aleksander
Gość
Wysłany: 2006-07-05, 18:29   

Może jakiś spocik w niedziele??
Po południu ofkozz

Kto chętny? jakieś poropozycje godziny/miejsca?

John'ek
Gość
Wysłany: 2006-07-05, 19:37   

heh wiadomo:D heheh juz na gg gadalismy!!teraz podajcie tylko godzine i miejsce:D a pamietaj wpisac w 20sierpnia-skorzecin(bo musisz tez tam byc:)

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2006-07-06, 05:50   

Akurat będę Trabem w Poznaniu więc się zjawię.
A tak wogóle... to..... coś słyszałem.... kiedyś.... po Korzonkowie..... o jakimś..... grillu.... z nocnym "czuwaniem"..... i jakoś takoś.... suszy mnie.... pić się chce....

pozDDR

John'ek
Gość
Wysłany: 2006-07-06, 15:52   

no to good wiecej ludu wiecej ludu narazie nas jest 3:D wiecej ludu wiecej ludu!! heheheh jezeli kalisz bedzie gniezno bedzie poznan to moze pobiedziska sie obudza??!!hallo nie spac ludzie spotkamy sie ludzie nie spimy jak sa spoty to chetnych nie ma jak spotow nie ma to pytacie kirdy cos bedzie!!wiec okazja jest nie spac

Ogon
Gość
Wysłany: 2006-07-06, 22:37   

Panowie, niestety mnie nie bedzie, bo zamieszkalem w Gorzowie, co pare osob o tym wie i pracuje, nie moge sie tak urwac :/, wiec bardzo przepraszam

pozdro
Ogon

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2006-07-07, 10:56   

Uuuu... szkoda Ogon, szkoda. Jak będziecie mieli okazję, możliwości i zamiar załikendowania się w Poznaniu dajcie znać!

To co panowie, proponuję spotkać się o 15:00 tradycyjnie pod Krzyżem Papieskim na Łęgach Dębińskich, poczekać aż się zbierzemy i gdzieś jechać na "coca-colę" pod parasolki może jakie...

pozDDR

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2006-07-07, 10:58   

a może grilla jakiego byśmy zapodali???

niezły podkładzik przed finałem MŚ w piłkę (s)kopaną ;-P

John'ek
Gość
Wysłany: 2006-07-07, 12:34   

heheh:D no calkiem niezla propozycja:D coca-cola dla kierowcow:D no i godzina 15 full wypas ja i tak chyba w sobote wieczorem wlece na malte na koncerty tak wiec bede z utesknieniem pewnie czekal:P chyba ze cos wypadnie ale nie powinno!! to jak ile osob narazie chetnych??!! na ten spocik!! baseballa nakreccie!!zeby tak mial wolne bo wiem ze albo o 6do18ma byc w pracy albo od 18 do 6 tak wiec naduscie go tak zeby przyjechal

piotrek88
Gość
Wysłany: 2006-07-08, 08:23   

no my może bez traba (remont) ale czerwonym pasiakiem wpadniemy jak dobze pojedzie:D:D:D pozddro

John'ek
Gość
Wysłany: 2006-07-08, 15:08   

no ja bede ale tez bez traba:( wtopa koszelanka sie odmyslila a do siebie kasy na paliwo nie mam:( ale wlece granatowa astra tez dobrze co???!!! eheh pozdro i dozo...fajnie bylo by jakby ktos dal mi znak najlepiej piszcie smsa dokladna godzine spotu 889472287 pozdro dzieks

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-07-09, 20:59   

dzion - idee masz dobre, ale nie śmieć proszę na giełdzie!

John'ek
Gość
Wysłany: 2006-07-10, 23:12   

no musialem...chcialem zeby kazdy widzial bo malo ludzi tu patrzy!! ale musze powiedziec spot naprawde cool!!malo nas bylo ale milo bylo!!

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-07-11, 14:56   

widać nie podziałało ogłosznie
na przyszły raz nie rób tego

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi