Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
---=== PO ZWICKAU ===---
Autor Wiadomość
Lewy81
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 00:19   

Elo...dotarlismy.... Calo i zdrowo.... Chcielismy z Ania wszystkim podziekowac za zajebista zabawe.... Szczegolnie ekipie Łodzkiej( Prorok,Karol,Asia,Qbs,Bartek,Slawek,Cukier,Wnuqu i dorosły Wnuqu) i Trojmiejskiej (Kamik i Jedrek oraz Gregu z Emikiem).... Przejazdzka Ratem to sa wrazenia...:) Za rok napewno sie znoof tam pojawimy :) Jeszcze raz wielkie dzieki dla tych co byli i sie z nami bawili ... PozDDRo @LL

wnuq
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 00:35   

Hej,a myślałem że będe pierwszy...\
Było genialnie i nawet Qubsowe koło wytrzymało...Ronda są nasze...
Dziekuje całej łódzkiej ekipie i 3miejskiej,zwłaszcza EMI za tłumaczenia i pomaganie na super trabi i całej reszcie.
Do zobaczenia i czekam na wasze zdjęcia ja swoje też gdzieś dam na stronke

brzydal
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 08:03   

EEE Lewy! koledze byś 353 pomógł zrobić a nie w necie przesiadujesz....

ZAZDROSZCZE

Kosma
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 08:49   

Hej,
Podziękowania dla Wszystkich, których spotkałem, szczególnie dla ekipy Łódź, oczywiście szacuneczek dla NWK (Najwyższych Władz Klubu) :), mam nadzieje że za rok pojedziemy już trabantami :)))

Engel
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 11:29   

Zwickau było i już po Zwickau, kto był ten się bawił kogo nie było to sie nie bawił :P
ogólnie smerfastycznie, w tym roku polski sektor był bardzo bawiący się, a nawet pod koniec międzynardowy rozbujaliśmy ten namiot :D po drodze emocji nie mniej niż na zlocie X postojów, ale szybki tuning na autostradzie niemieckiej oczywiście, i było już 150KM :P
Dzięki wszystkim za świetną zabawe i oby za rok na zlot dojechali wszyscy G0 .....

pozDDRo

magik
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 12:50   

Witam
Leczę śię z oszołomienia. Jak na pierwszy raz wrażenia niesamowite. Za rok mam nadzieję że już zweitaktem będę. Dzięki dla wzsystkich za wspaniałą atmosferę.

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 15:02   

No to jak wszyscy dziekuja to ja tez. Dzieki Łodziakom i Trojmiejszczakom za ekstra podróż w te i spowrotem, za swietna zabawe dzieki wszystkim!!!! I dziekuje mojemu trabikowi ktry dzielnie sie nie rozsypal tak bardzo :-p

Mam pare fotek i moze gdzies je pokaze ale to zobaczymy jak wroca jedrek z robertem swoim roostem.
Bartek zrobil dobre zdjecie jak cukier dupe pokazywal przed upadkiem z dachu jeszcze hehe.

Za rok znoof bedziemy :-)

bRq
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 16:39   

zazdroszcze... :(

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 18:38   

To trza było jechać brq. Nawet jakbys pieszo do granicy doszedl bez auta to jakos bys dojechal z nami, bo np GO TRABI musiał "go home..." A co do innych opcji niemocy bycia na zlocie, czyli finansow to az sie zdziwilem ze ten zlot wyniósl mnie taniej niz zlot w Polsce. Żarcie razem z benzyna i wstępem wyszlo 250zł, bo sie koszt podzielil na 3 osoby. Jak bys dobrze pokombinowal to bys pojechal. Oczywiscie to 250zl to nie wszystkie koszty bo sobie atrakcji nie odmawialem, ale to jest cena niezbednego minimum zeby tam byc i przetrwac.

A trabant kazdy powinein dojechac taki dystans. To w sumie pikus dla trabanta nawet kompletnie niedostosowanego do ruchu (GO TRABI hehe). Moj tam tez nie grzeszyl sprawnoscia co sie w drodze powrotnej okazalao ale jakos zrobil ten dystans w te i spowrotem i jeszcze dycha hyhy, nie liczac strat w postaci braku oprawki reflektora, podsufitki, syfu w środku po pasazerach i po mnie no i oczywiscie bijacym na lewo i prawo tylnim kole, ktore chcailo by chetnie odpasc.

Zabawa byla zajebista i wciaz mi banan nie schodzi z ryja jak niektore akcje sobie przypomne. Np karuzela po pijaku, jazda w 10 osob na moim trabancie w te i spowrotem, pokazywanie dupy, podpalanie grila skoki po dachu ( do dzis mnie pieta strasznie boli), zorba z Kosmą Bartkiem i Gregiem :-)Grzesiu za rok znowu pogadamy sobie z Niemacami no nie? :-P

Mam nadzieje zobaczyc szybko fotki i filmy innych.

Moglbym jeszcze dlugo pisac ale juz mi sie nie chce, poza tym kto byl ten widzial, kto nie byl niech żaluje i zbiera kase na za rok, bo bedzie ostro!

PS. Zapomnielismy sie w koncu podpisac wszyscy na tym numerku sektora ktory sobie pozyczylem :-/

gonzo
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 18:45   

relacja na onecie
pozdrawiam

Ye
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 18:57   

bylo @!#$ zajebiscie
jakies 2h temu dojechalismy ;E

dzieki przedewszystkim ekipie łdz bo dzieki wam dojechalismy na zlot
:*********

ogoolnie zajebiscie tylko szkoda ze nimcy wlepili mandacik i g0 siedzial sobie sam na parkingu :(
w chojnicach znow mandat ;E i zabranie dowodu xE
potem jedna guma ;E i 12km smigalismy do wulkanizacji i 7km pozniej nastepna guma ;E
ogoolnie 2 nowe lyse opony 145/60 i 175/70? i ogoolnie fajno ;)

jeszcze raz serdeczne dzieki i pozDDRo dla wszytskich obecnych

a minusiki zlotu to
- szkoda ze taka mala integracja wszytskich byla ;(
- i takie ze nie rooszylismy wspolnymi silami z zwicaku ;(

DDR ze słonecznej Gdyni ;)

ps
kocham polki ^^

wnuq
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 20:01   

no a mówiliscie że nie wiedzą za co wam zabrac i ktoś sie zdecydował na zabranie dowodu rej??Szkoda koszta widze wam doszły.Dobrze ze dojechaliście.Pozdro z Łodzi

Ye
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 22:17   

no gumy sie starly :P
wycieraczki byly w bagazniku :D no i te spryskiwacze :D i kierunki

i ogoolnie powiedzial ze mu sie nie podoba to auto bo jest wrakiem mimo ze tlyko tak wygalda to mu sie to nie podoba ;)

i kazal nam wroocic na lawecie do domQ ; E

a gdybysmy zostali wpooszczeni na granice to akcja gumowa miala by chyba miejsce dzies na autostradzie wiec byla by lipa

ale ogoolnie zajebioza jest co opowiadac :}

to co łdz :] widzimy sie w choczewie ;D ?

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2006-06-19, 23:09   

http://fakty.interia.pl/gal/galeria?photoId=264945&galId=6893&nr=1

Link do interii

Galeria na Interii

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-06-20, 09:06   

hej hej! przez Berlin do domu! zajechaliśmy o 5 rano w poniedziałek!
dziękujemy pieknie za fajową zabawę! wspólny rajd z Łodzi był ekstra :) a CB bardzo pożytecznym wynlazkiem sie okazało :) nie ma to jak wjechać do Zwickau dookoła, boczną drogą i wylądować prosto na lotnisku !
a gołe d... Cukra miałam szczęście ujrzeć jak spadał z dachu. :))
Trabi Grgega spisał sie jak bohater: poza akcją z ręcznym nie mieliśmy absolutnie żadnych niespodzianek, a Greg przejechał dokładnie 1992 km
:)
Zorby nigdy nie zapomne :) a od "kukiełki" , "klusek" i Wnuqowego "czułem sie jak Łajka w kosmosie" do dzis robią nam sie banany :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi