|
Majówka na Śląsku....... |
| Autor |
Wiadomość |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2006-04-24, 22:50
|
|
|
| Witam i zapraszam wszystkich chetnych na majóke nad jezioro PŁAWNIOWICKIE w poniedzialek 01.05.2006.Chetni na ten wypad zbieraja sie w Gliwicach pod TESCO o godz.15.30.Nad jeziorko nalezy zabrac namiot,spiwór grila i cos na niego,oraz drzewo a ognisko by nie wycinać lasu.Jesli ktos ma turystyczna butke gazowa to niech zabierze.UWAGA!!! WSZYSTKO ZALEZY OD POGODY!!!Jak bedzie lało albo bedzie zimno to wiadomo ale imprea z tych przyczn odpada.PozDDRawiam Andrzej.PS.Pytania pod nr.tel.660753303 |
|
|
|
 |
luke137
Gość
|
Wysłany: 2006-04-27, 14:56
|
|
|
kurcze ja pewnei o tej porze bede wracal z belchatowa
dzien troszke chyba nie trafiony :/
ale zycze dobrej zabawy jak dam rade to moze sie zjawie:) |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2006-04-28, 00:37
|
|
|
| A kto oprócz Ciebie z Asią ma się zjawić? |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2006-04-28, 11:41
|
|
|
Witam serdecznie.
Jak co rok sezon Pławniowicki czas zacząć, to będzie inauguracja :). My jedziemy do Bełchatowa ale jak tylko będzie pogoda, na co tak bardzo liczymy to się zjawimy. Jeśli nie zdążymy na parking Tesco to przyjedziemy na miejsce.
Pozdrawiam i co zobaczenia :):):):) |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-04-28, 17:15
|
|
|
A według mnie termin idealnie trafiony ponieważ jak ktoś nie może na Bełchatów to ma alternatywę Jeżeli tylko wytrzeźwieje do tego czasu to będe bo jak Andrzej organizuje to na pewno bedzie wypas, do zobaczenia pod Tesko.
Ps. Andrzeju dziękuje (ty wiesz za co) |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2006-04-29, 18:57
|
|
|
| No i kupa... właśnie oglądałem pogode na tvn i co mówią że ma sie rozpogodzić dopiero w czwartek a tak to przelotne deszcze i jak bedzie 15 stopni to juz powinniśmy skakać do sufitu. Coś mi sie zdaje ze z namiotowania nic nie wyjdzie błeeee. Normalnie mnie nosi z nerwów... |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2006-05-01, 11:39
|
|
|
| Pogoda jaka jest każdy widzi, dlatego nie spotkamy się teraz na Pławniowicach... szkoda wielka, ale poczekamy na ładniejszą pogodę. Pozdrawiamy!!! |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2006-05-01, 17:31
|
|
|
| Witam jak bedzie pogoda to dzisiejsza impreza bedzie zrealizowana... |