|
Kujawsko-pomorskie na Bełchatów!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2006-04-19, 21:19
|
|
|
Witam!!Standardowo zaczne:czy wybiera sie ktos z woj.kujawsko-pomorskiego do Bełchatowa?Ja planuje wyjazd rano w sobotę a inni?Dajcie znać:)
PozDDRo-B. |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2006-04-19, 21:20
|
|
|
| Spokojnie nie wszyscy na raz:)) |
|
|
|
 |
emilia j.
Gość
|
Wysłany: 2006-04-19, 21:29
|
|
|
puszczę plotę , Kwidzyn wali w sobotę rano (tak przynajmniej wyczytałam na CCT) . Pisz do Fritza !
c u in bełchatów.!!!
ps. Warmińsko - mazurskie na Bełchatów :) |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2006-04-20, 11:46
|
|
|
Z tego co wiem najprawdopodobniej w sobote rano będzie jechał SADI ....
Kto inny jeszcze nie wiem ....
Ja na bede w bełchatowie w piatek w godzinach popołudniuwych... ale wędruje na zlot z wawki... |
|
|
|
 |
Krzysiek,Ula i Marcinek
Gość
|
Wysłany: 2006-04-20, 17:22
|
|
|
| ja lece w piątek po południu |
|
|
|
 |
GrzegorzG(Greg)
Gość
|
Wysłany: 2006-04-20, 19:57
|
|
|
| A o której godzinie dokładnie, kujawsko-pomorskie wyjezdza? Bo pomorskie jedzie w sobote bardzo rano ok 3cia 4ta . Może była by szansa podłączenia sie? |
|
|
|
 |
Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
|
Wysłany: 2006-04-20, 21:37
|
|
|
| własnie jana dzien dzisiejszy planuje wyjazd na 6 rano w sobote czyli około -8.30 byłbym w okolicach Aleksandrowa |
|
|
|
 |
ba
Gość
|
Wysłany: 2006-04-20, 22:57
|
|
|
czyli pomorskie synchro z kujawskim i lecim na szczecin :D tj Zelow :d
btw :D
ma w razie czego ktos linke sprzegla na zapleczu :D ? |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2006-04-21, 18:05
|
|
|
Witam!!!No ja bardzo chetnie was ugoszczę w Aleksandrowie:))Jeżeli myślicie o godz.8:30 to całkiem ok:))Fritz raczej tak a Trójmiasto?Też spotkamy się w Aleksie?W ogóle to czy pasowałoby spotkać się u mnie w Aleksandrowie??Powiedzcie tak szczerze!!Obmyśliłem sobie taka trasę jak tam jechać aby nie pchać się na Łódź tylko takimi drogami nieco z boku ale asfaltówki,ubite nie jakieś tam wiejskie:))Prosze o info w tej sprawie:))
PozDDRo-B. |
|
|
|
 |
ba
Gość
|
Wysłany: 2006-04-21, 20:35
|
|
|
no ja bede 1st raz jechac :)
wiec Frizt :) gurujesz nad nami ;) kombinuj ;) |
|
|
|
 |
Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
|
Wysłany: 2006-04-21, 22:11
|
|
|
| ja zawsze jade bokiem do Zelowa omijam Łódż chociaż raz udało mi sie jechac przez Łódż ale tylko dlatego że na sznurku a KAmil_on mnie holował |
|
|
|
 |
GrzegorzG(Greg)
Gość
|
Wysłany: 2006-04-22, 08:38
|
|
|
| Czy chodzi o drogę od Krośniewic, na Kłodawe, później Dąbie, Uniejów?? Dwa lata temu tak jechaliśmy, przyjemna droga, w miare równa i mało uczęszczana. |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2006-04-22, 15:57
|
|
|
Tak tak:)Dąbie Uniejów itd.Wcześniej chyba Brześć Kujawski:)Myślę że ta trasa bedzie ok ok:))
I co z tym spotkaniem w Aleksandrowie??
PozDDRoooooooooooooo-B. |
|
|
|
 |
emilia j.
Gość
|
Wysłany: 2006-04-22, 19:52
|
|
|
| przed chwilą na forum trójmiejskim wyczytałam propzycję naszgo Adasia, żeby się w Aleksandrowie o 8.30 spotkać :) chyba dobrze się wszystko składa :D bartek, trójmiasto znów zrobi zajazd na Aleksandrów? :) |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2006-04-22, 21:20
|
|
|
Witam!!Obliczyłem drogę do Zelowa:
Aleksandrów Kujawski-Brześć Kujawski:37 km
Brześć Kujawski-Chodecz:26 km
Chodecz-Kłodawa:21 km
Kłodawa-Dąbie:20 km
Dąbie-Uniejów:13 km
Uniejów-Szadek:35 km
Szadek-Łask:16 km
Łask-ZELÓW:)17 km
SUMA:185 km
Obliczyłem przy pomocy Atlasu samochodowego na płycie CD(fajny program-polecam:)Jeżeli macie zamiar mnie nawiedzić i ruszyć wspólnie to polecam tę trasę bo jest już Wam znana i omija się wieksze miasta.Czekam na Wasze komentarze i oczywiscie na Was w Aleksandrowie.
Mam nadzieje że pojadę.Na dzień dzisiejszy planuje tam być w Zelowie ale jak to bedzie to życie pokaże!!!Po ostatnich wydarzeniach w gronie mojej Rodziny przekonałem się że wszystko zmienić się może jak w kalejdoskopie:(Ale cóż!Życie jest jak pódełko czekoladek-nigdy nie wiesz co Ci sie przydazy!!
PozDDRoooo-B. |
|
|
|
 |
|
|