|
POZNAŃ spotkanie 9 KWIETNIA |
| Autor |
Wiadomość |
eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2006-04-05, 11:08
|
|
|
Panie i Panowie z Wielkopolski!
9 kwietnia, czyli w najbliższą niedzielę spotykamy się na spocie. Miejsce jak zazwyczaj czyli na Wildzie pod Krzyżem Papieskim, godzina 16:30. Jeśli będzie padało to zapewne przejedziemy do jakiejś knajpy.
Główną sprawą do omówienia będzie TRAMPKOWISKO'06 czyli najbliższy zlot w Bełchatowie.
Druga sprawa: jest propozycja od Ośrodka Kultury w Mosinie, żeby wziąć udział w "ZLOCIE POJAZDÓW EPOKI PRL".
Tak więc jest o czym pogadać. Zapraszamy wszystkich Trabimaniaków. Ponieważ do spotu już blisko i niekażdy zdąży wyłapać to ogłoszenie, prosze powiadomcie kumpli po Mixolu bez dostępu do forum i poczty.
W razie potrzeby śmiało dzwonić lub pisać.
pozDDRowienia i do zobaczenia w niedzielę!!! |
|
|
|
 |
John'ek
Gość
|
Wysłany: 2006-04-05, 19:22
|
|
|
| hm a ja mam pytanie czy nie spotkali byscie sie wczesniej kolo boiska lecha gdzie ma sie odbywac rozpoczecie sezonu tuningowego??!! |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2006-04-05, 21:55
|
|
|
Mnie tam wszystko jedno - tu i tu tyle samo kilometrów . Ja będę. |
|
|
|
 |
eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2006-04-06, 12:49
|
|
|
Początkowo mieliśmy się spotkać wcześniej, ale nie wszystkim pasowało. Tak więc spotkamy się tak jak ustaliliśmy - 16:30 pod Krzyżem.
John'ek ale napisz coś więcej - co i jak i o której... i jak zachęcisz to pewnie się ktoś przed spotem pojawi.
pozDDR |
|
|
|
 |
piotrek88
Gość
|
Wysłany: 2006-04-06, 14:24
|
|
|
| Dwa Piotry były ostatnio czerwonym passatem, a może tym razem pojawimy sie naszym trampkiem:D pyrrrr pyrrr pyrrr |
|
|
|
 |
|
|