Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
WOŚP Mysłowice
Autor Wiadomość
Arthas
Gość
Wysłany: 2005-12-18, 07:52   

Witam. Chciałem się dowiedzieć dużo więcej na tema tegorocznego wośp. Wczoraj naprawiłem autko i jak nic nie nawali znowu to się zjawię na pewno bo w zeszłym roku było super. Proszę o wpisanie jakichś konkretów. Np. Ci co nie jadą na 2 dniową imprezę gdzie mają podjechać w dniu finału WOŚP i czy ktoś po nas podjedzie bo jak wiadomo nie każdy zna Mysłowice. Ja szczerze mówiąc nawet nie mam pojęcia jak tam dojechać :). W życiu tam nie byłem ale jak trafiłem do krakowa to tam też powinienem.
Pozdrówka

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2005-12-18, 12:26   

Przyłanczam sie do twoich pytań i dodaje jedno swoje prosze o kontakt osoby z katowic lub chorzowa ktore jadą na WOŚP na jeden dzień problem jest taki ze niemam transportu do i z myslowic bo niewiem czy pojedzie ktos odemnie :P ??

Asia
Gość
Wysłany: 2005-12-18, 15:27   

Witamy!!! Jeśli chodzi o organizację niedzieli, to wydaje nam się, że czekamy na "głos" Wołoszyna, który załatwia sprawy z organizatorami.
Z naszej strony myslimy nad załatwieniem noclegów, ale na razie niewiele wiemy. Mamy prosbe, żeby chętni na dwa dni dali znac Andrzejowi (0-660-753-303), żebyśmy wiedzieli dla ilu osób szukać noclegów. Ci, którzy mieszkają w okolicy Mysłowic i wiedzą o jakiś tanich noclegach także prosimy o kontakt.
Pozdrowienia Asia & Andrzej

Zenek Wołoszyn
Gość
Wysłany: 2005-12-18, 18:33   

Jeśli chodzi o sprawy organizacyjne to w piątek rozmawiałem telefonicznie z panem Waldemarem Padlewiczem organizatorem WOŚP z ramienia TV 3 Katowice prosił o wysłanie mejla z opisem co chcemy zrobić (myślałem o paradzie i zaparkowaniu naszych wozów gdzieś na placu w centrum miasta jak najbliżej sceny , nejla posłałem ) z policja nie ma problemów jak tylko będzie zgoda organizatorów. W poniedziałek chce sie skontaktować z osoba odpowiedzialna w Mysłowicach za WOŚP z ramienia miasta.

Zenek Wołoszyn
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 16:25   

Ludzie szykujcie się pojutrze ide do pani naczelnik ustalić ostatecznie nasz udział w WOŚP w Mysłowicach .Jeśli ktoś ma jakieś fanty na orkiestre prosze zgłośić 660-753-303 lub na forum. Na 20.XII musze mieć liste rzeczy i przybliżona liste uczestników (potrzebne do przepustki na wiazd do centrum )Mile widziane inne pomysły na wpływy do orkiestrowej puszki.

Asia
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 17:08   

Zgłaszajcie się, kto będzie w niedzielę (chodzi o ilość samochodów), żeby nie było problemów z tymi przepustkami. Jeśli ktoś jest chętny, żeby jak w zeszłym roku przewozić chętnych trabantem, to też niech da znać.

STOJAN
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 17:56   

Ja sie pisze na tę imprezke. Ludziska zgłaszajcie sie tak zeby było nas jak najwiecej. PozDDRoo

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 19:23   

Okiej ja zgłaszam udział i można mnie wpisac na te przepustki. Czy do tego potrzebne są jeszcze dokładniejsze dane osobowe?? typu imie nazwisko rejestracja samochodu?? Bo tego nie napisałeś.

Zenek Wołoszyn
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 19:52   

na razie potrzebuje oriętacyjno liczbe osób chętnych

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 20:05   

Voo Doo mam pytanko niewziołbys ze soba jednego niezmotoryzowanego czlonka CT siemianowic Chodzi o mnie

Goofy
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 21:46   

Ja również się zgłaszam :)

Co do pomysłów, to można by tak jak ktoś proponował w zeszłym roku ułożyć wielkie trabantowe serce:), albo zaadaptować jakieś konkurencje zlotowo trabantowe (w formie pokazu lub dla chętnych) np zmiana koła na czas ;P
No bo przejażdżki za datek to chyba będą na bank :D

pozddrawiam

STOJAN
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 21:57   

A w którym miejscu Mysłowic to ma byc??

Jakim
Gość
Wysłany: 2005-12-20, 00:26   

Zgłaszamy się na bank :-)

EsiuK
Gość
Wysłany: 2005-12-20, 08:30   

no w takim razie ja tez sie zgłaszam :D im więcej nas bedzie tym lepiej :)

pozDDRo 601 :P

Krzysiek Witczak
Gość
Wysłany: 2005-12-20, 09:41   

no to ja tez .tylko napiszczie wiecej co?kiedy?jak?o ktorej?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi