|
Zdjęcia z I spotu w Siemianowicach |
| Autor |
Wiadomość |
Mateusz Weintritt
Gość
|
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-12-18, 20:53
|
|
|
To w Siemianowicach był jakiś zlot? O spotkaniu słyszałem, ale o zlocie...?
Szkoda ze foty spakowane -nie każdy chce lub może zdjęcia ściągać na twardziela. |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2005-12-18, 20:56
|
|
|
| Lol foty sa spakowane po ich troche duzo jest jak niechcesz to niesciagaj nikt ci niekrze :P :D |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2005-12-18, 23:31
|
|
|
| :) Widze że sie serwer przyjął. |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2005-12-19, 08:31
|
|
|
NOm Voo Doo dzieki za te linki przydaje sie ten serw na fotki, i inne rzeczy tez
Soryy za moja polszczyzne |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2005-12-20, 00:40
|
|
|
Drogi Mateuszku. Jak słusznie zauważył Piotr S., to nie był zlot, tylko spotkanie (spotkanie, takie kilkugodzinne, nie parodniowy zlot). I nie pierwszy, bo tych spotkań Trabntowych już parę (nawet w tym roku) było. W różnych mijscach Śląska (jak kiedyś ustaliliśmy), aby było ciekawiej i każdy miał możliwość wykazania się. Tak, jak WOŚP w Gliwicach, festyn w Rybniku i nocki nad zalewm Rybnickim i jeziorem Pławniowickim, Racibórz, Zabrze, Katowice, Czeladż i łykend w Sosinie, aż w końcu Siemianowice (jeśli o czymś zapomniałem, to sorki).
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2005-12-20, 08:06
|
|
|
| Niech bedzie spotkanie a mowiac pierwszy mialem na mysli ze pierwszy w siemianowicach i niemow mi mateuszku ;/ |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2005-12-21, 18:54
|
|
|
| Jakby kto chciał moje zdjęcia z siemianowic to właśnie wrzuciłem na stronke ali.kul.pl w dziale "Zloty trabantów" |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2005-12-21, 18:56
|
|
|
| sorki błąd w linku ten powinien działać: ali.kul.pl |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-12-22, 15:31
|
|
|
Hmmmm....
MATEUSZ WEINTTRIT... coś mi to mówi...
Jakieś 2-3 lata temu chyba kolega kupił od Was / z komisu / trabanta polo 1.1 białego sedana w dość mizernym stanie...
Dobrze kontaktuję ???? Komis w Dąbrówce Małej... |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-01-07, 11:15
|
|
|
| Niestety nie omnie chodzi morze Chodzi ci o mojego kuzyna Irka |
|
|
|
 |
Major
Gość
|
Wysłany: 2006-01-08, 16:46
|
|
|
czemu nie mateuszku ) Do wielkiego Mateusza jeszcze Ci brakuję Bawcie się dobrze Siemianowiccy trabaciarze z... Wielkim Olkiem na czele |
|
|
|
 |
|
|