Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
POŻEGNANIE
Autor Wiadomość
MK
Gość
Wysłany: 2006-02-02, 13:31   

Z wielkim trudem,po 4 latach użytkowania,zostałem zmuszony do sprzedania swojego 1.1 Przez wszystkie lata byłem cholernie zadowolony z tego wozu,nie żałuję,że sprzedałem Fiata CC żeby kupić Trabiego,dla mnie był to jeden z najlepszych samochodów.Będzie mi go brakować,lecz mam nadzieję,że jeszcze kiedyś powrócę do tej wspaniaem marki.PozDDRawiam wszystkich.

shardac
Gość
Wysłany: 2006-02-02, 13:43   

Wracaj szybko!

picia353
Gość
Wysłany: 2006-02-02, 15:16   

hehehe następny

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-02-02, 15:21   

Jeśli zamieniłeś traba na inne autko, to szybko kupisz znowu traba:) Zwłaszcza gdy odczujesz na portfelu ile kasy tracisz, na awarie elektroniki i innych badziewi, wtedy wspomnisz jak trab ci służył:) Ja miałem do wyboru felicie 1.3 MPI ale wybrałem traba i jestem zadowolony, trab zapala mi z pierwszego na mrozie a np. najnowsza octavi była pchana bez skutku:) Pozdrawiam

gonzo
Gość
Wysłany: 2006-02-02, 17:59   

to ze teraz sie pozbyles to jeszcze nie wszystko stracone, to jest gorsze od heroiny ta cala zabawa w trabanty. kargul - fekicja 1.3 to nie bylo chyba mpi, cos mi sie wydaje.

radzieckii
Gość
Wysłany: 2006-02-02, 23:30   

Jakie pożegnanie?? Chwilowo nie masz i tyle. Są i plusy takiej opcji, na zloty można śmigać jako pasażer, tylko wątroba na tym cierpi ;)

Kristoff
Gość
Wysłany: 2006-02-03, 00:46   

Dokladnie Radziecki cos o tym wiem hehehe

gonzo
Gość
Wysłany: 2006-02-03, 01:02   

o żesz wy cwaniaki;) wam tylko wódka w głowie w takim razie;)
ps razdiu gratulacje!!!

Kristoff
Gość
Wysłany: 2006-02-03, 15:45   

EEEE jaka wodka? cos ty...kto tupije na zlotach ja nie wiem moze Radzieckii taki alkoholik ale ja nigdy alkoholu na oczy nie widzialem ;))))

MK
Gość
Wysłany: 2006-02-03, 23:25   

Powiem,że nie mam innego samochodu,po prostu musiałem sprzedać Trabiego,ponieważ aktualnie nie mam warunków aby go trzymać to raz,a dwa tak mi się w życiu poukładało,że...nie mam gdzie jeżdzić.Do pracy kilometr,do kumpli jeszcze mniej,dziewczyny juz nie mam to ni jeżdżę :) Auto stało cały czas i szkoda mi było,aby się rozleciało,a tak komuś posłuży jeszcze długi czas.

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-02-04, 00:10   

No to mam nadzieje ze niedługo znajdziesz dziewczyne i kupisz traba żeby do niej śmigać:)

Kuba ROZPRUWACZ
Gość
Wysłany: 2006-02-04, 00:11   

ps. skoda felicja była 1.3 MPI.Jezdze taka w pracy.Jest to skoda pickup ale to nic innego jak duza felicja i ma bagatela 340 000tys.km

Kristoff
Gość
Wysłany: 2006-02-04, 15:40   

spoko ja mialem swego czasu sluzbowke diesla tez felke pickupa ktora miala juz z 500 tysiecy:) ale jeszcze ciagnela i to mimo ze miala trzy dzwony i raz dachowala...fajne auto dostalem w nagrode za wysilek umyslowy w pracy hehe - miedzy innymi dlatego zrezygnowalem z tej roboty:)))))

gonzo
Gość
Wysłany: 2006-02-05, 00:53   

ok zwracam honor. co do felek mam pewne doswiadczenia ale to nie jest opowiesc na telefon;)

kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-02-05, 13:53   

Niom a ja się właśnie nad felicją zastanawiam :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi