Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Nareszcie mam swoje wlasne 1.1 Sedan!!
Autor Wiadomość
Jaco007
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 18:11   

Od dnia wczorajszego jestem wlascicielem Trabiego 1.1 Polo :) i jestem z tego straaaaaaasznie zadowolony. Musze oczywiscie w nim pomajsterkowac troche i lakier miejscami poprawic bo odpryski sa :)

P.S. Jak zrobic azeby Trabi nie byl "obnizony do tylu"?? chodzi o to ze przod jest wyzej a tyl nizej :/

P.S.2 Nie chce ktos wydechu UlTERA kupic?? Jak nie to wystawiam na allegro :) Zainteresowanym przesle zdjecia i dokladniejsze info

POZDRAWIAM KLUBOWICZOW!!

JUUUPIIIII MAM WLASNA FURE W KONCU!!

Jaco007

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 20:19   

hehe a bałeś sie że nie dojedziesz... :-)

Kurde ja mu taki fajny tłumik ultera zapodałem, a Ty to wszystko zeszpecisz i pewnie wsadzisz ten szajski orginał :-( ((((

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 20:35   

Gratuluje!! Przeslij fotki tłumika na moj adres: czajnik601@poczta.onet.pl jaka cena Cie satysfakcionuje?? Pozdrawiam.

warszawak
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 23:58   

gratuluje!!!!!!!!!!!

i szerokości

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 18:26   

P.S. Jak zrobic azeby Trabi nie byl "obnizony do tylu"?? chodzi o to ze przod jest wyzej a tyl nizej :/

Poszukaj na forum...

P.S.2 Nie chce ktos wydechu UlTERA kupic?? Jak nie to wystawiam na allegro :) Zainteresowanym przesle zdjecia i dokladniejsze info

Do tego jest gielda.
A jak juz to zostalo na forum, to klienci mogliby pisac do sprzedawcy a nie na forum bo sie bydlo robi, moze jeszcze zaczniecie sie tu targowac?

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 11:46   

Łyżkę dziegciu dodam do tego tłumika, bo to nie jest ULTER, a zwykły tylny tłumik z Cinquecento, a ma tylko wspawaną końcówkę ultera. Tyle że jest całość przystosowana do trabanta - wyciągasz stary - wkładasz ten - ma specjalnie wyspawane kolano które idzie nad tylnym wachaczem.

Tyle że puszka tego tłumika po zimie będzie się nadawać do wywalenia, bo niestety materiał nie był zbyt dobry :-)

pozdrawiam

Jaco007
Gość
Wysłany: 2005-11-05, 19:34   

Oto co mi napisales przed sprzedaza:

".... Teraz ma tez wydech ULTER mały, fajnie wygląda w środku jest cisza jak dawniej na oryginale a z zewnątrz fajnie mruczy. Na wolnych obrotach z odległości 2-3 metrów przy średnim natężeniu hałasu -= np. stojąc na parkingu - silnika nie słychać wcale, a po ruszeniu śliczny pomruk."

Widze ze zrobiles mnie w przyslowiowe jajo z wydechem :/ nie wspominajac o chlodnicy ktora nadaje sie tylko do wymiany ...

Mimo wszystko spelnilo sie moje male marzenie :)

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-11-06, 00:58   

Witam!No i stało się-masz Trabanta.Zobaczysz jak Twoje życie nabierze innych barw.Posiadać Trabanta to tak samo jak mieć numer telefonu do Dody-czujesz sie jakos tak wyjątkowo:)Miłej jazdy:)
PozDDRo-Bartez.

wartborgini
Gość
Wysłany: 2005-11-06, 15:18   

hehe w jajo taaak.

Chłodnica jest jak najbardziej do zrobienia i to kosztem 15 złotych i spokojnie na rok będzie trzymać. Najgorzej jest po zimie bo są duże różnice temperatur i wtedy uszczelnienie puszcza...
A wydech owszem jest fajny... nie pisałem że jest nowy :-) ))).
Jak masz na tyle kasy to se kup nową, ale to jest głupota, bo sklejenie jej (dobre sklejenie) żywicą epoksydową GWARANTUJE szczelność conajmniej do następnej wiosny...

Ew. możesz kupić inną chłodnicę np. od skody...

A na marginesie, to wszyscy by chcieli żeby kupic auto w super stanie i żeby absolutnie nic robić przy nim nie trzabyło i pewnie jeszcze żeby był pełny bak i w bagażniku beczka paliwa a cena ma być połową wartości rynkowej...
I tak by się jeszcze targowali, że w środku nie jest posprzątane...

Żal du...ę ściska na takich ludzi...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi