Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Włoski Trabant!:)
Autor Wiadomość
Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-01-31, 22:03   

Witam!Wyczytałem dzis w Gazecie Wyborczej,że w miniony weekend policja we Włocławku złapała na ul.Wienieckiej pijanego kierowcę Trabanta.Był to Włoch w wieku 34 lat a wydychał aż 3 promile!!Na serio tak napisali!!Co wy na to?Czyżby Włoch wracał ze zlotu?:):)HA HA
PozDDRo-Bartez601

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-01-31, 22:08   

Oczywiście nie chodzi mi tu o to że na zlotach to my tylko pijemy i nic innego.No ale nie oszukujmy sie że browarki idą w ruch.Oczywiście z umiarem.Bez urazy.
PozDDRo-B.

Jacol
Gość
Wysłany: 2005-01-31, 22:49   

Witam :) Hehehe... Jestem z Włocławka, słyszałem o tym,ale czy to był Włoch to nie wiem. Ale że miał ostro na bani to już swoją drogą :) Nie ma co, ja do swojego trabikadze nie wsiadam po kielichu, szkoda tak ładnego samochodu :P PoDDRro dla wszystkich :)

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 15:40   

moze to byl wloch z wloch kolo warszawy;)

wally
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 16:38   

włoch nie włoch, tu jest Polska i tu się pije hehe, ale trabantem po kielichu? to przecież grzech ciężki!!!!!

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 22:04   

Czym kolwiek po kielichu to grzech ciezki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIŁEŚ NIE JEDŹ!!!!!

Pozdrawiam =]

Wariat
Gość
Wysłany: 2005-02-02, 21:48   

PIŁEŚ?? NIE JEDŹ !! NIE PIŁEŚ?? WYPIJ !! :D

Jacol
Gość
Wysłany: 2005-02-06, 00:51   

Widze że jak wpadne na zlocik moim Trmborghini to będzie z kim wypić ;)

ZBuK
Gość
Wysłany: 2005-02-07, 15:31   

Eeee... To Wy nie wiecie?
Jest taka firma, która za starszną kasiorę oferuje cudzoziemcom tzw. WEEKEND PO POLSKU.
Wygląda to tak, że zaczyna się od "typowej" polskiej biesiady czyli tanie wina, ciepła wódka, smalec i ogórki kiszone, potem dyskoteka w remizie, gdzie dostajesz po ryju, kradną Ci samochód, ale wspaniałomyślny polski kolega pożycza Ci swój wóz, żebyś mógł pojechać do monopola po pół literka i paczkę fajek (w tym wypadku był to trabik, bo wszystkie maluchy były już "na akcjach"). W drodze do monopola łapie Cię patrol, dostajesz @!#$, do suki i na dołek. Potem detox na izbie, a następnego dnia rachunek, na lotnisko i sru do domciu z niezapomnianymi wrażeniami z pobytu w Polsce!
śmiejecie się, ale z tego trzepie się duuużą kasę, bo każdy mięczak z zachodu, chce przeżyć taką przygodę!

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-02-07, 16:07   

co niektorzy maja to "na co dzien" ale zeby jeszcze za to placic? :) Dziwni ludzie ;)

Jacol
Gość
Wysłany: 2005-02-13, 14:13   

ZBuk... :D Gratuluje pomysłowości... uśmiałem się jak nigdy... brawo :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi