Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Slask] Ostatnie spotkanie w tym roku........
Autor Wiadomość
Asia
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 19:19   

Dnia 11.12.2005 odbedzie sie ostatnie spotkanie trabanciarzy i trabanciarek w Siemianowicach na parkingu Kaufland o godz.15.30. Osoby ktore byly pod M1 slyszaly ten termin, pozostalych zapraszam razem ze znajomymi. Brak traba nie jest przeszkoda by nie dojechac na spota. Kazdy kto ma cos wspolnego z tym wozikiem niech przybywa.

Asia
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 19:20   

To bylem ja ANDRZEJ.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 18:16   

dwa spotkania w tym samym czasie?

Lokata
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 18:50   

11 Listopada w Jaworznie.
11 Grudnia w Siemianowicach.

Asia
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 19:44   

Dziekuje Kasiu za szybkie sprostowanie i rozumiem ze Gliwice przybeda?

Michael
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 20:43   

Witam ,
mam pomysł, spotkaniem w grudniu w Siemianowicach zajmiemy sie na spokojnie, gdy juz powrócimy z Sosiny (Jaworzna) i każdy troche ochłonie.

Pozdrawiam :):):)

Asia
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 20:53   

CO nie zmienia faktu ze ten temat powinien juz istniec by nikt nie mial zadnych pretensji ze dowiaduje sie na tydzien przed......i potem a to praca,szkola,kasa itp. itd. a Sosina jest calkiem odrebnym tematem

morti
Gość
Wysłany: 2005-11-05, 13:51   

na te to juz pewno przyjade i to znow swoim trabim :D:D

Michael
Gość
Wysłany: 2005-11-13, 13:49   

witam ,

już po spocie na Sosinie.
Teraz ostatnie , tegoroczne przed nami. Pewnie śnieg już będzie:):):)

Zapraszamy wszystkich i do zobaczenia:D
Pozdrawiam:)

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2005-11-14, 00:06   

no ja zparafrazuje słowa mortiego i tez mam nadzieje że już bede. A tak przy okazji napomkne czy nie lepiej z racji tego że już śnieg będzie spotkać sie gdzieś na krytym parkingu. Bo zabawa w ślizgi owszem ale przecież jak sie tak dłużej postoi żeby pogadać to każdy wypiździ a przecież nie bedziemy siedzieć w autach i rozmawiać...

Michael
Gość
Wysłany: 2005-11-14, 00:44   

Parking kryty- nawet pomysł niezły, ale...
spotykamy sie o 15.30, postoimy chwile, pogadamy na świeżym powietrzu i jak mi wiadomo, ekipa z Siemianowic ( m.in Andrzej:) ) jakąś miejscówkę załatwili (tzn.knajpkę ;P) podobnie jak było ostatnio w Czeladzi czy w Zabrzu.

pozdrawiam ;)

Asia
Gość
Wysłany: 2005-11-17, 19:47   

Witam zeby ustalic nastepne miejsce spotu to trzeba przyjechac na najblizsze,w styczniu tez moze byc snieg to wtedy(Voo Doo) mozesz zorganizowac ty spota na "krytym parkingu".Jak szukasz wymowki by nie przyjechac to nie pisz nic.Podanie terminu i miejsca spotkania to nie problem,ale trzeba zalatwic jeszcze jakas knajpe by mozna posiedziec cala ekipa ktora przyjedzie a nie lazenie od traba do traba i pociskanie kitow.Termin podany zostal po i na spocie pod M1 w Czeladzi.Grudzien niestety jest tym miesiacem ze moze (a nawet powinen)byc snieg jak i mroz jednak rok temu o tej porze mozna bylo pomarzyc o "prawdziwej zimie".Nawet jak 11.12.2005 Siemianowice beda odciete od swiata to ci co dotra na spota moga liczyc na ciepla i mila atmosfere.

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2005-11-17, 21:47   

I o co tyle nerwów przecież sie ciesze że sie coś organizuje a ty sie na mnie rzucasz. Nie będe rozgrzebywał tematu bo nie ma sensu sie kłócić na forum

morti
Gość
Wysłany: 2005-11-18, 12:33   

wiem ze do spotu jeszcze daleko ale musze sie przyznac ze niewiem jak trafic na miejsce heheh poprostu nie znam tamtej okolicy jakby mogl mi ktos wytlumaczyc gdzie to jest chyba ze lokata wie to wtedy sie jakos z Nia i Jakimem spotkamy i przyjedziemy razem pozDDRo

vader
Gość
Wysłany: 2005-11-18, 20:47   

na dzien dzisiejszy sie nie wybieram bo mam gaznik w czesciach i nie wiem czy go zloze. wiem ze to kupa czasu jeszcze ale duzo innych zajec na glowie mam. i tez nie wiem jak dojechac ale to najmniejszy problem:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi