Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
DUROPLASTIKON 2005-HAAAALLLOOO JUZ CZAS!!
Autor Wiadomość
Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-08-16, 08:47   

Witam!Wróciłem z wakacji i juz czas deklarować sie kto na zlot.Przypominam że zlot jest od piatku(dzień na dojechanie na miejsce,zakwaterowanie i nocne dyskusje:)przez sobote(dzień właściwy:defilada,wycieczka do Torunia i zlot:)do niedzieli(spanie do połódnia:).W niedziele cos możemy zrobić np.wypad do Ciechocinka czy gdzieś indziej.Koło Torunia jest miejscowosć Kamionki Małe.Tam jest plaża i jeziorko z czysta wodą(wiem bo byłem!).Może by tam zaglądnąć i poszaleć nad jeziorem?Od Aleksandrowa jest 45 kilometrów do Kamionek.Są parkingi (2 zł za godz.ale jest mozliwość targowania-wiem bo się targowałem i sie udało:).Wejscie na plaże 3 zł.I to tyle jesli chodzi o Kamionki.Pomyślcie nad tym.W sobote oczywiście konkurencje i nagrody na zlocie.To tyle.
PozDDRo-B.

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-08-17, 15:25   

III Ogólnopolski Zlot Trabantów

DUROPLASTIKON 2005

w Aleksandrowie Kujawskim

Termin: 26-28 sierpnia 2005r.
Miejsce: Aleksandrów Kujawski – boisko przy Miejskim Centrum Kultury
Kontakt: Bartosz Gołębiowski – tel.: 0503-489-873; e-mail:bartez601@o2.pl

Plan zlotu:
Piątek (26 sierpnia):
Zakwaterowanie w malowniczo położonym, pięciogwiazdkowym internacie Zespołu Szkól Nr 1 przy ulicy Wyspiańskiego 4:) Doba: 15zł. od osoby (łóżko z pościelą i poduchą – ful wersja:) lub 10zł. od osoby (łóżko w uboższej wersji tj. spanie pod własnym śpiworem lub kocem:). Dzień ten jest dniem przeznaczonym na dojechanie wszystkich Towarzyszy Trabanciarzy:). Nie przewiduję żadnych wycieczek (tak jak rok temu do Włocławka), chyba że coś razem wymyślimy. Oczywiście będziemy dyskutować do późnych godzin nocnych przy lampce wytrawnej lemoniady, nawiązując nowe znajomości i podziwiając nasze piękne auta:).

Sobota (27 sierpnia):
Pobudka o godz. 10:00. O godz. 11:00 zawita do nas policja i sprawdzi dokumenty oraz stan trzeźwości wszystkich kierowców. Po dmuchanku w alkomacik ruszamy na defiladę po ulicach Aleksandrowa Kujawskiego. Około godz. 11:30 ruszymy tradycyjnie do Torunia na zwiedzanie Starego Miasta. Zaparkujemy na strzeżonym parkingu zaraz pod mostem przy wjeździe do miasta. Nie będziemy „pchać się” do centrum ponieważ podczas wyjeżdżania z miasta możemy utknąć w korku (tak jak w zeszłym roku). Do Aleksandrowa powinniśmy zajechać na godz. 16:00 (ewentualnie kilka minut po:) i rozpocząć imprezę. Na zlocie przewiduję następujące konkurencje:

1. Naj...:
- najładniejszy przód Trabanta,
- najładniejszy tył Trabanta,
- najładniejszy Trabant zlotu – nagroda: AKUMULATOR!!
- najczyściejszy Trabant pod maską,
- najczyściejszy bagażnik Trabanta,
- najczyściejsze wnętrze Trabanta,
- najgłośniejszy Trabant zlotu,
- najstarszy Trabant zlotu,
- najlepsze audio w Trabancie,
- najbardziej zjechany Trabant.

2. Dla dzieci: „Rozbujana opona” oraz „Pędząca opona”,
3. Dla dorosłych: „Felga Strong Men” oraz konkurencje siłowe,
4. Dla Trabanciarzy: slalom sprawnościowy i wyścigi na ¼ mili.

Po zakończonym zlocie ognisko i dyskusje do rana.

Niedziela (28 sierpnia):
W niedziele możemy wybrać się do Ciechocinka na podryw pań Kuracjuszek:) lub gdzieś indziej – wszystko w Waszych rękach! Tego dnia kończymy zlot:(

Zapraszam wszystkich Trabanciarzy (i nie tylko:) bardzo serdecznie!!
Proszę o deklarowanie swojej obecności na forum zlotowym na stronie www.cartoontrabant.pl lub na mojego maila: bartez601@o2.pl
Dla wszystkich Trabanciarzy przegląd gaśnic-GRATIS!!

PozDDRawiam i do zobaczyska – Bartez - Organizator zlotu
P.S. Niech Mixol będzie z Wami:)

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-08-19, 10:21   

Witam!Czy nikt sie nie wybiera?:(Czego brakuje aleksandrowskiemu zlotowi że zawsze jest taka cisza a pełne zainteresowanie skupia się na innych zlotach które dopiero bedą w dalekiej przyszłości albo juz były?:(Czekam na Was od 26-28 sierpnia 2005.pozDDRo.B.

Syl
Gość
Wysłany: 2005-08-20, 18:20   

nooo, w sumie tydzien zostal i to nawet niecaly! Wybiera sie ktos? bo ja chce :-) tylko niech sie ten zlot odbedzie!

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-08-21, 20:40   

ja tam jadę :) już pucuje auto :) greg też , oboje z naszymi trabami zawitamy na pewno!! pozdrowienia dla Bartka organizatora ! :)

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-08-22, 09:47   

Witam.Zlot będzie bo jest już gotowy program na głównej stronie:)Zgłoszenia mam z Trójmiasta,z Kalisza i pojedyncze.Zapraszam.Dzięki za pozdrowienia:)PozDDRo.B.

Syl
Gość
Wysłany: 2005-08-22, 12:42   

ok, wobec tego ostatecznie zglaszam dwie osoby w jednym samochodzie, na warunki najbardziej spartanskie. I do zobaczenia!

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2005-08-23, 13:27   

wiiiitam!

KALISZ wybiera się do AleksanDDRowa??? wow, nie wiedziałem ze w moim kochaniutkim mieście są CARTOON TRABANCIARZE :-) owszem, jest kilka Trabów ale nie sądziłem że to klubowicze. Proooszę może o kontakt kaliskich Trabanciarzy.

Chciałem jechać na Duroplastikon ale niestety w łikend pracuję :-(

pozDDRawiam zlotowców i życzę zajedwabistej zabawy!!!

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2005-08-23, 15:06   

Co prawda jeszcze Skodą , ale pojawie się .... mam nadzieje że przyjedzie ze mną około 4 Trabików :)

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-08-24, 07:22   

Witam!Kamil co ty?Co z Twoim Trabem?Kochasz teraz czeskie auta?:)Zapraszam Wszystkich.Mam jak zawsze akumulator dla tego najładniejszego Traba.Dla wszystkich-przegłąd gaśnic gratis(tak obiecywał sponsor i tak było rok temu).Nagrody ciekawe i zapowiada sie fajowo:)
PozDDRo-Bartez

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-08-24, 10:58   

Witam!Jak tam przygotowania do zlotu?Akumulator czeka:)Zlot połączony jest jak zawsze z duzym festynem dla całego miasta więc zapraszam:)
PozDDRo-B.

Piotrek "Cameleo
Gość
Wysłany: 2005-08-24, 18:28   

my tez się zjawimy, ale coś się nie garnie cała reszta... :(

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-08-26, 12:09   

juz sie pakuję! start na aleksandrów za dwie godziny !! do zobacenia!! :) :) :)

ba
Gość
Wysłany: 2005-08-27, 01:16   

no to bawcie sie dobrze i fajnej parady dzisiaj :D
ciekawe czy ktos michasia przebije :D

Kaszub.Gdynia
Gość
Wysłany: 2005-08-28, 23:45   

Bartku,
Wielkie serdeczne DZIĘKUJĘ za doskonałą organizację zlotu!!!!
Bawiliśmy się doskonale, nakarmiłeś nas i zapewniłeś tani nocleg w komfortowych warunkach. Dodatkowo trzeba odnotować że, jesli ktoś, kiedyś, wypowie zdanie "Nie ma zlotu bez dzwona", musi dodać: "nie licząc Alexandrowa:, bo to był
PIERWSZY ZLOT BEZ DZWONA (chociaż nie podpisywaliśmy "lojalek", psychopatyczni "harcerze" nie mówili nam jak się mamy bawić a do tego tradycyjnie zaoraliśmy poważnie bieżnię)

p.s.
Kilka razy namawiałem "organizatorów", którym brakuje rozumu, wyobraźni i kompetencji, przez co imprezy rozłażą się im w szwach, aby uczyli się od Ciebie, niestety, znowu zmarnowali swoją szanse i nie przyjechali po naukę...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi